Αρχική Top Stories Μάριος Ψάλτης: Στο Επιμελητήριο δεν κάναμε λόγο για προβλήματα στην σίτιση του...

Μάριος Ψάλτης: Στο Επιμελητήριο δεν κάναμε λόγο για προβλήματα στην σίτιση του ΤΕΙ

0

Την έκπληξη του καθώς μετά την συνάντηση του προεδρείου του συλλόγου φοιτητών του ΤΕΙ Λευκάδας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρη Σκιαδαρέση, στο δελτίο τύπου που εξεδόθη γίνεται  λόγος για προβλήματα στην σίτιση του ΤΕΙ, μετέφερε στον Prisma 91,6 ο πρόεδρος των φοιτητών Μάριος Ψάλτης.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρθηκε η σίτιση ως πρόβλημα από την στιγμή που εγώ ο ίδιος προσωπικά ανέφερα ότι η οικογένεια του κυρίου Σταύρακα προσφέρει στους φοιτητές καθημερινά γεύματα που δεν είναι ανάλογα της αξίας τους.» είπε.

«Η σύμβαση είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τα ανάλογα γεύματα, εμείς με τον κύριο Σταύρακα και τον μάγειρα έχουμε μια άριστη συνεργασία, τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει αυτούς τους δύσκολους καιρούς, «συμπλήρωσε.

Παρόλο που η σύμβαση για την σίτιση είναι αρκετά χαμηλή, το αποτέλεσμα για τον αριθμό των φοιτητών μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Στην συζήτηση με τον κύριο Σκιαδαρέση, αναφέρθηκε ότι σαν επιχειρηματίας ο κύριος Σταύρακας έχει προσφέρει παραπάνω από άλλους φορείς σαν οικογένεια και όχι σαν θεσμικός ρόλος μέσα από κονδύλια καθώς αυτό είναι θετικό για την οικογένεια του και τίποτε αρνητικό.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Λευκάδας: Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 5/11/2017
Επόμενο άρθροΑπάντηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην επιστολή της εταιρείας Σταύρακας