Αρχική Top Stories Με τη Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια στίβου Κορίνα Πολίτη συναντήθηκε ο Θανάσης Καββαδάς

Με τη Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια στίβου Κορίνα Πολίτη συναντήθηκε ο Θανάσης Καββαδάς

0

Συνάντηση με τη Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια στίβου, Κορίνα Πολίτη,  πραγματοποίησε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, μετά τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, όπου κατέκτησε με την Εθνική Ομάδα την 14η θέση στην Σκυταλοδρομία 4Χ100.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του βουλευτή στο γραφείο του στη Λευκάδα, είχαν τη ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά για την πορεία της έως σήμερα και την προετοιμασία της ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στο Κατάρ τον επόμενη χρόνο και φυσικά των Ολυμπιακών Αγώνων το 2020 στο Τόκιο, με την Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας, που αποτελεί βασικό της στόχο.

Η αθλήτρια περιέγραψε στον βουλευτή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο στάδιο Χαϊδαρίου στην Αττική, όπου προπονείται τα τελευταία 5 χρόνια.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν πτοούν την αθλήτρια η οποία συνεχίζει την προσπάθεια, προσηλωμένη  στους στόχους της.

Ο κ. Καββαδάς, συνεχάρη την Κορίνα Πολίτη  για την επιμονή της και τις διακρίσεις που έχει επιτύχει, κρατώντας ψηλά τη Λευκαδίτικη παράδοση στον κλασικό αθλητισμό, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος αναγνώρισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν για να τα ξεπεράσουν, υπογραμμίζοντας ότι η Πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει προκειμένου να προσφέρει, όλα όσα επιβάλουν οι σύγχρονες αθλητικές απαιτήσεις για την προετοιμασία τους.

Ο κ. Καββαδάς διαβεβαίωσε την αθλήτρια ότι ο ίδιος θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στον  αγώνα της, για τον οποίο όλοι οι Λευκαδίτες είναι υπερήφανοι. Άλλωστε, όπως τόνισε, οι επιτυχίες που έχει καταφέρει την καθιστούν άξια εκπρόσωπο  της Λευκάδας και της Ελλάδας στους αγωνιστικούς χώρους της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

Τέλος ο βουλευτής ευχήθηκε στην Κορίνα Πολίτη υγεία και δύναμη, υπομονή και επιμονή στους στόχους της, καλές επιδόσεις και νέες επιτυχίες.

Προηγούμενο άρθρο‘Eορτή τοῦ θαυματουργοῦ ἁγίου Βησσαρίωνος στό Βαθύ Μεγανησίου
Επόμενο άρθροΜάριο Μπενεντέτι