Αρχική Top Stories Μεγάλη επιτυχία είχε η φιλανθρωπική βραδιά του Γηροκομείου Λευκάδας

Μεγάλη επιτυχία είχε η φιλανθρωπική βραδιά του Γηροκομείου Λευκάδας

0

Μεγάλη η ανταπόκριση των Λευκαδίων  στο κάλεσμα του Οίκου Πρόνοιας Λευκάδας  για τη στήριξη του Γηροκομείου μέσω της φιλανθρωπικής βραδιάς,  που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Γαρδέλη.      Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας  από τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης  κ.κ Θεόφιλο και άλλους ιερείς της Μητρόπολης.  Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Γηροκομείου πάτερ Παναγιώτης Ζαβιτσάνος  καλωσόρισε  και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  για την παρουσία τους καθώς και για την στήριξή τους  στο Γηροκομείο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Θεόφιλος  , πρόεδρος του Δ.Σ του ιδρύματος  καλωσόρισε με τη σειρά του,  τους παρευρισκόμενους εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το κόσμο της Λευκάδας, που στηρίζει το ίδρυμα. Ακόμη  εξέφρασε  τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τον ιδιοκτήτη του κτήματος Γαρδέλη κ. Σπυρίδωνα Σκληρό, που για ακόμη μία χρονιά παρέθεσε την αίθουσα συνεστιάσεων του κτήματος,  εντελώς δωρεάν. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το έργο του ιδρύματος του Γηροκομείου, τις ανάγκες του και ανήγγειλε την επέκταση του κτιρίου του γηροκομείου μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αιρετοί  της Λευκάδας, πολιτικοί, εκπρόσωποι  φορέων  και συλλόγων ανάμεσά τους και ο  πρώην  Βουλευτής Λευκάδας  & Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης  και πλήθος κόσμου  από τη Λευκάδα .

   

  

Προηγούμενο άρθροΣειρά επαφών εντός κι εκτός Λευκάδας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός
Επόμενο άρθροΠρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΑΣ