Αρχική Top Stories Μία μελωδική, κατανυκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή μας παρουσίασε η Νέα Χορωδία Λευκάδας

Μία μελωδική, κατανυκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή μας παρουσίασε η Νέα Χορωδία Λευκάδας

0

Λατρεύουμε τις ωραίες εκδηλώσεις σε ιδιαίτερα μέρη, όπως έχουμε ξαναγράψει και κατά το παρελθόν. Και στηρίζουμε τις ιδέες που αποπνέουν αισθητική και πρωτοτυπούν. Ακριβώς αυτό μας χάρισε η Νέα Χορωδία Λευκάδας το βράδυ της Παρασκευής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Λευκάδα.

Ήταν η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση! Μελωδική, κατανυκτική, με συναίσθημα! Μας καθήλωσε ο ήχος του πιάνου του Διονύση Σκλαβενίτη και του κλαρινέτου της Μαρίας-Κυριακής Αραβανή. Η κ. Αραβανή που είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια της εκδήλωσης έχει δώσει ένα αέρα ανανέωσης στο χορωδιακό τμήμα το οποίο ενισχύεται, παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερο και λαμβάνει το θερμό χειροκρότημα του κοινού σε κάθε εκδήλωση. Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές για το όμορφο αποτέλεσμα και ευχόμαστε να βλέπουμε συχνότερα στον τόπο μας παρόμοιες ιδέες εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής, οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Θανάσης Περδικάρης και Κώστας Σέρβος, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σπύρος Αρβανίτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Σπύρος Πολίτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης και ο πρ. Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη η συμμετοχή στο Kids’ Santa Run του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικες προσφορές από το κατάστημα “Συνθέσεις”