Αρχική Top Stories Μήνυμα του Θοδωρή Σολδάτου πριν “πέσει” η αυλαία των εκλογών

Μήνυμα του Θοδωρή Σολδάτου πριν “πέσει” η αυλαία των εκλογών

0

 Φίλες, φίλοι,

 Στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ της επανεκκίνησης των δημοτικών μας πραγμάτων  και της κατάρρευσης του δήμου μας, εξαιτίας των πολλαπλών δυσκολιών και προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Την Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ της εμπειρίας στο σύγχρονο μάνατζμεντ και της ανωριμότητας, της απειρίας και της αλαζονείας.

Καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στην αντίληψη που διακατέχει έναν άνθρωπο της αγοράς για δεκαετίες και στην ελλειμματική θεώρηση όσων συντελούνται στον 21ο αιώνα στον τομέα της ανάπτυξης και του επιχειρείν.

Καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ μιας δυνατής, τολμηρής, δημιουργικής δημοτικής ομάδας και μιας ισχνής μειοψηφίας 6 δημοτικών συμβούλων σε σύνολο 33, χωρίς καμιά ελπίδα σχηματισμού πλειοψηφίας στα δημοτικά συμβούλια.

Την Κυριακή αποφασίζουμε αν επιθυμούμε δημοτική αρχή με ανοικτές τις πόρτες της αυριανής κεντρικής εξουσίας, ή εκπροσώπους του δήμου μας που θα εκλιπαρούν για μια συνάντηση με το κατώτερο υπαλληλικό προσωπικό στους προθάλαμους των υπουργείων.

Και κυρίως καλούμαστε να επιλέξουμε  ανάμεσα στον προγραμματισμό δράσεων για τη ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ 20ΕΤΙΑΣ και μιας κοντόφθαλμης λογικής με χαρακτηριστικά εκπορευόμενα από την κομματική εξάρτηση και σχέση.

Την επόμενη Κυριακή δεν υπάρχουν διλήμματα. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Οι Λευκαδίτες επιλέγουν Δημιουργικότητα, Τόλμη, Ρεαλισμό, Γνώση, Συγκρότηση.

Αντιπαρέρχονται παρωχημένες αντιλήψεις και ξύλινη κομματική γλώσσα.

Ο δήμος ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Στήριγμα και όχι βάρος.

Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τη ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ 20ΕΤΙΑΣ.

Με το Θοδωρή Σολδάτο,  ανοίγουμε ΝΕΑ σελίδα στη Λευκάδα.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ νίκη της ΑΝ.Α.Σ.Α. και του Θεόδωρου Γαλιατσάτου είναι νέα νίκη για τα Ιόνια νησιά
Επόμενο άρθροΞεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών του ΟΑΕΔ