Αρχική Top Stories Ο Γιώργος Μπουρδάρας νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Ο Γιώργος Μπουρδάρας νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Με 223 ψήφους αναδείχτηκε νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Γιώργος Μπουρδάρας, έναντι του δεύτερου υποψηφίου Βαγγέλη Κατωπόδη ο οποίος συγκέντρωσε 175 ψήφους. 

Αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Μπουρδάρας απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή: 

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους προσήλθαν σήμερα στις κάλπες, και ειδικότερα αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λευκάδας.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τον ανθυποψήφιό μου για το συνετό αγώνα που διεξήγαγε. Επιπλέον, οφείλω να ευχηθώ θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες της ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.ΤΟ. Από σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα για την ΝΟΔΕ Λευκάδας, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και τους πολίτες.

Η ΝΟΔΕ Λευκάδας με ενότητα, με σεβασμό στη βάση, με διάθεση ανανέωσης και με την καθοδήγηση του άξιου προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα εργαστεί για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός.

Γεώργιος Μπουρδάρας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λευκάδας

Αντίστοιχα ο κ. Κατωπόδης σε δήλωση του στην ιστοσελίδα lefkadatoday.gr δήλωσε τα εξής: Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που με τίμησαν με την ψήφο τους. Τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ  την παράταξη μας με όλες μου τις δυνάμεις. Θα είμαι παρών στις μεγάλες μάχες του κόμματος όποτε χρειαστεί.