Αρχική Top Stories Ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης παρουσίασε τη νέα του σειρά κόμικς στη Λευκάδα

Ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης παρουσίασε τη νέα του σειρά κόμικς στη Λευκάδα

0

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 στον δροσερό κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας ο ταλαντούχος Λευκαδίτης σκιτσογράφος Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης παρουσίασε την καινούργια σειρά κόμικς με τίτλο “Ανώνυμος ο ΑΘηναίος-Στη σκιά της Ακρόπολης” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Jemma Press. 

Σύντομο καλωσόρισμα απηύθυνε η Προϊσταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας κ. Μαρία Ρούσσου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος Ηλίας Γεωργάκης, που εργάζεται στην εφημερίδα “Νέα” μαζί με τον Κωνσταντίνο. Ο Λευκαδίτης σκιτσογράφος Κώστας Βλάχος μίλησε για το ταλέντο του νεαρού σκιτσογράφου, το οποίο ήταν διακριτό ήδη απ΄όταν ο Κωνσταντίνος φοιτούσε στο Γυμνάσιο. Η Δρ. Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού μίλησε για τα κόμικς και τα έργα του Κωνσταντίνου και εξήρε τόσο το ταλέντο του όσο και τον χαρακτήρα του.

Όλοι μίλησαν για τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό σκιτσογράφο κι εκείνος στο σύντομο λόγο του αρκέστηκε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της βραδιάς. Απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το έργο του και υπέγραψε σε όλους με πολλή χαρά το νέο του βιβλίο.

Ο Θανάσης Κατωπόδης βρέθηκε εκεί και κατέγραψε την εκδήλωση. Επίσης, στο τέλος του άρθρου μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης στον Παναγιώτη Κουνιάκη στον Prisma 91,6.

Προηγούμενο άρθροΥπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στο Βαθύ Μεγανησίου
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΒ’ Συμποσίου της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών