Αρχική Top Stories Ο Στέλιος Χαραλαμπόπουλος μιλάει για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στην...

Ο Στέλιος Χαραλαμπόπουλος μιλάει για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στην Λευκάδα

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 τα γυρίσματα της νέα ταινίας του σκηνοθέτη Στέλιου Χαραλαμπόπουλο, “Τα δάκρυα του βουνού”.

Οι τελευταίες σκηνές των γυρισμάτων στην Λευκάδα, έγιναν στην όμορφη πλατεία του Αλεξάνδρου.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι ερασιτέχνες Λευκαδίτες που δέχθηκαν μεγάλη χαρά να λάβουν μέρος αφιλοκερδώς στην ταινία, παίζοντας τους διάφορους ρόλους που απαιτούσε το σενάριο, ζώντας έτσι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Ο σκηνοθέτης κ. Χαραλαμπόπουλος, ήρεμος και υπομονετικός έδινε κάθε φορά τις απαραίτητες οδηγίες στους ηθοποιούς, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ τα μέλη του συνεργείου εργάζονταν αγόγγυστα κάτω από τον υπερβολικά καυτό για την εποχή ήλιο.

Στο τέλος κάθε επιτυχημένης λήψης, ηθοποιοί αλλά και το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει από κοντά την διαδικασία, χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι, δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς.

Ο Στέλιος Χαραλαμπόπουλος, μίλησε στην κάμερα του My Lefkada για την υπόθεση της ταινίας, για τα γυρίσματα αλλά και για την επιθυμία του να γίνει η πρεμιέρα της ταινίας στην Λευκάδα στον ανακατασκευασμένο κινηματογράφο “Απόλλωνα” που κάηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Προηγούμενο άρθροΗ Εθελοντική Ομάδα Καρυάς καθαρίζει το δρόμο Καρυά-Λευκάδα μήκους 14 χιλιομέτρων!
Επόμενο άρθροΑφιέρωμα της ΕΤ1 στον Λευκαδίτη σκιτσογράφο Κωνσταντίνο Σκλαβενίτη [video]