Αρχική Top Stories Ο Τηλυκράτης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Τηλυκράτης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

0

Με απόλυτη επιτυχία, σήμερα το βράδυ ,παρουσία όλου του Δ.Σ , των παικτών  της μεγάλης ομάδας , των παικτών των ακαδημιών, φίλων του Συλλόγου,   αλλά πλήθος  κόσμου,  ο ΑΟΝ Τηλυκράτης Λευκάδας έκοψε τις πίτες του στο ξενοδοχείο “ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ” στη Λευκάδα.

Την πίτα ευλόγησε ο π.Αθανάσιος Κοσμάς και σύσσωμη η τοπική  πολιτική ηγεσία καθώς  και οι πρώην Βουλευτής Λευκάδας & Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας& υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας  κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο Αντιπρόεδρος  του Σωματείου και πολιτευτής  της ΝΔ (το 2015) κ. Βασίλειος Μελάς,  οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Λευκάδας κ.κ Χαράλαμπος Καλός , Γιάννης Λιβιτσάνος, Γεράσιμος Μελάς  τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν  από νυν και πρώην μέλη του ΔΣ του Τηλυκράτη,  στους μη – κερδοσκοπικούς φορείς της Λευκάδας : Μονοπάτια Αλληλεγγύης, Φιλανθρωπικό Σύλλογο Λευκάδας “ΦΑΡΟΣ”, Λευκογαία και Σωματείο Ατόμων με αναπηρία “Η ΕΛΠΙΔΑ”.

    

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΑΣ προειδοποιεί τους γονείς για τις φωτογραφίες των παιδιών στα social media
Επόμενο άρθροΕπτά βραβεία για την ταινία «Η Ευνοούμενη» του Λάνθιμου στα BAFTA