Αρχική Top Stories Ο Τηλυκράτης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Τηλυκράτης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με απόλυτη επιτυχία, σήμερα το βράδυ ,παρουσία όλου του Δ.Σ , των παικτών  της μεγάλης ομάδας , των παικτών των ακαδημιών, φίλων του Συλλόγου,   αλλά πλήθος  κόσμου,  ο ΑΟΝ Τηλυκράτης Λευκάδας έκοψε τις πίτες του στο ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ» στη Λευκάδα.

Την πίτα ευλόγησε ο π.Αθανάσιος Κοσμάς και σύσσωμη η τοπική  πολιτική ηγεσία καθώς  και οι πρώην Βουλευτής Λευκάδας & Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας& υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας  κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο Αντιπρόεδρος  του Σωματείου και πολιτευτής  της ΝΔ (το 2015) κ. Βασίλειος Μελάς,  οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Λευκάδας κ.κ Χαράλαμπος Καλός , Γιάννης Λιβιτσάνος, Γεράσιμος Μελάς  τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν  από νυν και πρώην μέλη του ΔΣ του Τηλυκράτη,  στους μη – κερδοσκοπικούς φορείς της Λευκάδας : Μονοπάτια Αλληλεγγύης, Φιλανθρωπικό Σύλλογο Λευκάδας «ΦΑΡΟΣ», Λευκογαία και Σωματείο Ατόμων με αναπηρία «Η ΕΛΠΙΔΑ».