Αρχική Top Stories Πλημμύρισαν τα πάντα στην Βασιλική από τα νερά της βροχής

Πλημμύρισαν τα πάντα στην Βασιλική από τα νερά της βροχής

0

Τραγική η κατάσταση αυτή την ώρα στην Βασιλική με πολλά σπίτια, ξενοδοχεία αλλά και το κέντρο Υγείας και την Αστυνομία  να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι κάτοικοι έχουν εξαγρειωθεί βλέποντας τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μια και οι μπούκες που βγαίνουν τα νερά στη θάλασσα φαίνεται να είναι βουλωμένες.

Μεγάλες καταστροφές έχει πάθει το ξενοδοχείο Vassiliki Bay ένα ξενοδοχείο που είναι μόλις 50 μ. από τη θάλασσα με το ισόγειό του να έχει πλημμυρίσει και τους ενοίκους τους να μεταφέρονται εκτός.

Ο ιδιοκτήτης του, Πάνος Σκληρός, πρώην δήμαρχος της Λευκάδας μίλησε στο lefkadapress τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις 50 μ. από τη θάλασσα να πλημμυρίζει από τα νερά της βροχής επειδή οι μπούκες και τα φρεάτια είναι κλειστά.

Αυτή την ώρα έχουν μεταφέρει τους ενοίκους του ξενοδοχείου σε ασφαλές μέρος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να μεταφερθούν σε άλλα καταλύμματα. Κίνδυνο πλημμύρας και για το αστυνομικό τμήμα της Βασιλικής όπου βρίσκεται κοντά αλλά και για το κέντρο Υγείας.

Αναγκάστηκαν και έσπασαν την μάντρα του σχολείου ώστε να φύγουν τα νερά.

Η Βασιλική αυτή την ώρα εκπέμπει sos με τους κατοίκους να μιλούν για εικόνες Μάνδρας Αττικής.

Πηγή: lefkadapress.gr

Προηγούμενο άρθροΛήοναρντ Μπερνστάιν (Leonard Bernstein, 1918-1990)
Επόμενο άρθροΚλειστά τα σχολεία στην Βασιλική αύριο