Αρχική Top Stories Πνιγμός 36χρονης στην πλωτή γέφυρα της Λευκάδας

Πνιγμός 36χρονης στην πλωτή γέφυρα της Λευκάδας

0
φωτο αρχείου

Στη θάλασσα από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκε αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός που διαμένει στην Λευκάδα τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της πλωτής γέφυρας.

Ο άνδρας οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο σώος και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολούθησε προσπάθεια με τη βοήθεια δυτών να εντοπισθεί το αυτοκίνητο από το οποίο δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρή η άτυχη Ουκρανή συνοδηγός.

Το Λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ οχήματος με δύο (02) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή πλησίον πλωτής γέφυρας “ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ” Ν.Π. 26 στην είσοδο ν. Λευκάδας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. οχήματος, ένας 28χρονος αλλοδαπός, εξήλθε με ίδιες δυνάμεις και έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Στη συνέχεια με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της η 36χρονη αλλοδαπή συνοδηγός και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ελλιμενιζόμενο Ε/Π-Α/Κ “ΙΩΑΝΝΑ” Λ.Λ. 2158, ενώ το Ι.Χ. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να  διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΔείτε τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις από την ημερίδα του ΕΠΑΛ Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠρόσκληση του Δήμου για κατάρτιση καταλόγων μελετητών και εργοληπτών Δημοσίων Έργων