Αρχική Top Stories Η πολύ όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας

Η πολύ όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια πολύ όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση παρουσίασε το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας με τίτλο “Τώρα που πας στην ξενιτιά”. Η παράσταση δόθηκε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές Σπύρος Γαλανόπουλος και Ερμιόνη Γρηγόρη προετοίμασαν άψογα τους μαθητές και η σύμπραξη της χορωδίας με τα χορευτικά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και όμορφη. Συμμετείχαν περίπου πενήντα μαθητές που μετέφεραν στο κοινό συναισθήματα και εικόνες της ξενιτιάς, των συνανθρώπων μας, ανεξαρτήτου εθνικότητας, που βίωσαν και βιώνουν τον ξεριζωμό.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Κονιδάρης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της παράστασης που διέθεσαν ακόμη και εξωσχολικό χρόνο και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της.

Υπεύθυνος για την διδασκαλία της χορωδίας ήταν ο κ. Σπύρος Γαλανόπουλος. Υπεύθυνη για την διδασκαλία των χορών ήταν η κ. Ερμιόνη Γρηγόρη. Παραδοσιακά κρουστά έπαιζε ο κ. Δημήτρης Καμπερίδης ενώ στα υπόλοιπα όργανα που ακούστηκαν ήταν ο κ. Γαλανόπουλος. Την τεχνική υποστήριξη ανέλαβε ο κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος.