Αρχική Top Stories Πολιτική αντιπαράθεση στα εγκαίνια του Forum Λευκάδας (video)

Πολιτική αντιπαράθεση στα εγκαίνια του Forum Λευκάδας (video)

0

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγη ώρα τα εγκαίνια του Forum Λευκάδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας, παρουσία κυρίως επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων ακολούθησε η εισήγηση του πρώτου ομιλητή, του Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά, η οποία αφορούσε τις τουριστικές υποδομές και τους οδικούς άξονες στην Λευκάδα. Ο κ. Καββαδάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί όσον αφορά τις υποδομές και τους οδικούς άξονες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε λεπτομερώς στο έργο της ζεύξης Λευκάδας, στα έργα των παραλιών “Εγκρεμνοί” και “Γιαλός” και στο έργο της Λαγκάδας καταλογίζοντας ευθύνες στην δημοτική αρχή για τις καθυστερήσεις αυτών.

Στο κοινό βρισκόταν ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ζώης Μικρώνης ο οποίος παρενέβη διακόπτοντας το Βουλευτή, ρωτώντας εάν τα εγκαίνια της εκδήλωσης αποτελούν προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας! Επικράτησε μικρή ένταση με τον Βουλευτή να λέει στον κ. Μικρώνη ότι είναι πάντα εριστικός απέναντί του στο χώρο του Επιμελητηρίου και τον κ. Μικρώνη να αναρωτιέται γιατί δεν βλέπει ο κ. Καββαδάς και τα θετικά της κυβέρνησης Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης αποχώρησαν ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Σέρβος, ο οποίος είχε απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λευκάδας που απουσίαζε εκτός νησιού, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Γκογκάκης.

Μετά την ομιλία του κ. Καββαδά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης ο οποίος τόνισε ότι ο Βουλευτής προσκλήθηκε ανεξαρτήτως του κόμματος με το οποίο εκλέχθηκε και πως αντίστοιχα προσκλήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Λευκάδας οι οποίοι δεν μπορούσαν να παραβρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Σύντομα θα αναρτηθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τα εγκαίνια.

 

Προηγούμενο άρθροΔελτία μετακίνησης σε άτομα με ειδικές ανάγκες για το έτος 2017
Επόμενο άρθροΣυναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας