Οι ριζικές ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Superior Suite  Sea View rooms  και Family Suites  καθώς και στον χώρο της πισίνας με υπέροχη θέα το γαλάζιο του Ιονίου ολοκληρώθηκαν επιτυχώς στις 22/04/2017 αναβαθμίζοντας το ξενοδοχειακό προϊόν της Λευκάδας!

H αρχιτεκτονική μελέτη του αρχιτέκτονα Γερασιμου Θανου και η εσωτερική διακόσμηση που επιμελήθηκε η διακοσμήτρια Φωτεινή Γεωργίου δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο φιλοξενίας που εναρμονίζεται πλήρως με το περιβάλλον του νησιού.

Η επίπλωση στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους είναι εμπνευσμένη από τη φινέτσα των Επτανήσων και δένει αρμονικά τη ζεστασιά του πολυτελούς ξύλου με γήινες και παλ αποχρώσεις που έχουν επιλεγεί στα υφάσματα δίνουν την αίσθηση της απέριττης πολυτέλειας δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον διακοπών, χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Στόχος μας για το καλοκαίρι του 2017 είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο Red Tower Boutique Hotel τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και για κρατήσεις, θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.redtowerhotel.com

Red Tower Boutique Hotel
Διεύθυνση: Νικιάνα Λευκάδας
Τηλ.: +30 26450 92951
Fax: +30 26450 92852
E-mail: info@redtowerhotel.com

Προηγούμενο άρθροΜέτρα ρύθμισης θαλάσσιας κυκλοφορίας και αλιείας για την προστασία των λουόμενων
Επόμενο άρθροΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού