Αρχική Top Stories Σαρώνει η δημοτικότητα του Θανάση Καββαδά στα Ιόνια Νησιά σύμφωνα με δημοσκόπηση...

Σαρώνει η δημοτικότητα του Θανάση Καββαδά στα Ιόνια Νησιά σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Rescerch

0

Σαρώνει η δημοτικότητα του βουλευτή Θανάση Καββαδά στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με τον Λευκαδίτη πολιτικό να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό ανάμεσα σε Περιφερειάρχη, Δημάρχους και βουλευτές των Επτανήσων.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Rescerch τα αποτελέσματα της οποίας δημοσίευσε η ιστοσελίδα corfutvnews.gr και διενεργήθηκε στις 13 Περιφέρειες της χώρας για την καταγραφή των πολιτικών και κοινωνικών τάσεων σε εθνικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, o Λευκαδίτης Βουλευτής  συγκέντρωσε το 45,5% των θετικών ψήφων (Θετική –Μάλλον Θετική ), ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι  συγκεντρώνει το χαμηλότερο ποσοστό αρνητικών ψήφων απ΄όλους όσους συμμετέχουν στην Δημοσκόπηση των Ιονίων Νήσων.

Στο ναδίρ η δημοτικότητα του Γαλιατσάτου και του Κώστα Δρακονταειδή

Στην ερώτηση «ποια είναι η γνώμη σας για τον σημερινό περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτο Θεόδωρο» το 60,5% απάντησε αρνητικά, ενώ η έκφραση θετικών ψήφων για τον κ. Γαλιατσάτο περιορίστηκε στο 30%. Στην ερώτηση εάν θα επιθυμούσαν την επανεκλογή του κ. Γαλιατσάτου στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές το 56,5% απάντησε αρνητικά και μόλις το 26% θετικά.

Η δημοτικότητα του Δημάρχου  Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή βρίσκεται μόλις στο 28,5% (Θετική –Μάλλον Θετική), ενώ υπερδιπλάσιο είναι το σύνολο των αρνητικών ψήφων που διαμορφώνονται σε ποσοστό 60,5% (Αρνητική – Μάλλον Αρνητική).

Προηγούμενο άρθροΑναφορά του Θανάση Καββαδά στη Βουλή για το ΤΕΙ και η απάντηση Γαβρόγλου
Επόμενο άρθροΚάτω τα ξερά σας από την δημόσια περιουσία