Αρχική Top Stories Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο Παλλευκάδιος Εθελοντικός Καθαρισμός

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο Παλλευκάδιος Εθελοντικός Καθαρισμός

0

Σήμερα, το πρωί  πραγματοποιήθηκε ο Παλλευκάδιος Εθελοντικός Καθαρισμός που είχε στόχο τον  καθαρισμό και  μάζεμα των σκουπιδιών στο νησί μας .

Στην  πόλη  μας   αρκετοί  πολίτες μαζί  με Συλλόγους  βρέθηκαν  στην περιοχή του Κάστρου  τόσο στην παραλία αλλά και  έξω  από το Κάστρο της Αγίας Μαύρας, στην περιοχή  της Γύρας – Μύλους και στην παραλία του  Αη Γιάννη .

Η δράση διοργανώθηκε από τον Δήμο Λευκάδας και  μέλη από την Νέα Χορωδία Λευκάδας, τα Μονοπάτια  Αλληλεγγύης,  τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο “ΟΡΦΕΥΣ”, τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο “ΦΑΡΟ”  ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα  και δήλωσαν συμμετοχή.

Αλλά και σε αρκετά από τα χωριά μας  διοργανώθηκε  καθόλη την διάρκεια  του Σαββατοκύριακου μια ανάλογη δράση  μετά από πρωτοβουλία είτε της Τοπικής κοινότητας είτε  του Πολιτιστικού Συλλόγου κάθε χωριού ή  και των δυό μαζί.

Στο μεταξύ ο  Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος  Καλός  επισκέφτηκε  όλα τα σημεία στην πόλη όπου  υπήρχαν  εθελοντές  και συνομίλησε μαζί τους , μάλιστα σε κάποιο σημείο  βοήθησε  στην περισυλλογή  σκουπιδιών ενώ και  η Αντιδήμαρχος Λευκάδας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού  κα Νίκη Κατωπόδη έλαβε μέρος στην  δράση.

φωτογραφίες Μ.Λ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας “Τα Νέα της Λευκάδας”
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Εορτής στην Ιερά Μονή Φανερωμένης