Αρχική Top Stories Συμμετοχή των αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας σε σε δύο ημερίδες σε...

Συμμετοχή των αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας σε σε δύο ημερίδες σε Κεφαλλονιά και Κέρκυρα

0

Ένα γεμάτο, αγωνιστικά, Σαββατοκύριακο είχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, αφού συμμετείχε σε δύο διαφορετικές ημερίδες σε Κεφαλλονιά και Κέρκυρα.

Το Σάββατο 05/05/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Ληξουρίου πραγματοποιήθηκαν τα «4α ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ», μια ημερίδα όπου συμμετείχαν πολλά και μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου και ιδιαίτερα στο μήκος και το ύψος Ανδρών και Γυναικών. Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι πρωταθλητές του Γυμναστικού Γεωργιάννα Ιωακειμίδη και Κων/νος Φυτόπουλος και τα πήγαν πολύ καλά, αφού ήταν στο βάθρο και στα τρία αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Η Γεωργιάννα δείχνει να προσαρμόζεται στις αλλαγές φοράς και ταχύτητας και με άλμα στα 1,63μ κατέλαβε την 3η θέση στο ύψος Γυναικών.

Ο Κων/νος κέρδισε το ύψος ΠΠ Α’ με άλμα στα 1,65μ και κατετάγη 2ος στα 150μ ΠΠ Α’ με χρόνο 18’’94.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την εξαίρετη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στους 8ους Ιόνιους Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκάδα το Σάββατο 26 Μαΐου.

Την Κυριακή 06/05/2018 ο Γυμναστικός συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά, με περίπου 15 αθλητές και αθλήτριες στα «Καπποδίστρεια 2018» που διοργανώνει ο Κερκυραϊκός ΓΣ στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας. Τα παιδιά τα πήγαν επίσης πολύ καλά, ειδικά στους δρόμους, αφού σημείωσαν ατομικά ρεκόρ, κατέκτησαν 5 μετάλλια και είχαν πολλά πλασαρίσματα στις οκτάδες των αγωνισμάτων τους. Πιο αναλυτικά:

Η Στέλλα Κατωπόδη με επίδοση 3’40’’94 στα 1000μ ΠΚΒ’ κατέλαβε την 1η θέση

Η Ειρήνη Ρεκατσίνα με τη Μιργιάννα Βαλλιανάτου κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση του βάθρου στα 60μ ΠΚΒ’ με χρόνους 9’’04 και 9’’06 αντίστοιχα.

Την 3η θέση κατέλαβε η Ζωή Ζακυνθινού στα 200μ Γυναικών – με τραυματισμό στη διάρκεια της κούρσας – και χρόνο 29’’28.

Την 3η θέση επίσης κατέλαβε η Μιχαέλα Θειακού στη σφαιροβολία Κορασίδων με βολή στα 9,82μ.

Την 4η θέση κατέλαβαν η Εύα Καββαδά στα 80μ ΠΚΑ’ με επίδοση 10’’92 και η Ιωάννα Μέρελη στα 50μ ΠΚ ΜΙΝΙ με χρόνο 8’’25.

Στο μήκος Γυναικών η Πολίτη Κων/να κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 3,81μ

Στα 60μ ΠΚΒ’ η Ειρήνη Μαγκανάκη και η Ιωάννα Αλβανίτη κατέλαβαν την 6η και 7η θέση με χρόνους 9’’12 και 9’’13 αντίστοιχα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών του Γυμναστικού είναι το Σάββατο 12/05/2018 στο ΔΑΚ Τρικάλων όπου θα διεξαχθεί η Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ με συμμετοχή τεσσάρων αθλητών/τριών και το έξαθλο ΠΠ/ΠΚΑ’, όπου θα συμμετάσχει και ο Κων/νος Φυτόπουλος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Προηγούμενο άρθροΠρόσληψη προσωπικού από την ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕγκαίνια της Συλλογής παραδοσιακής Τέχνης του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας