Αρχική Top Stories Συναυλία Μπαντίνας Μουσικού Σχολείου Λευκάδας και Μουσικού Σχολείου Πάτρας (video)

Συναυλία Μπαντίνας Μουσικού Σχολείου Λευκάδας και Μουσικού Σχολείου Πάτρας (video)

0

Το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας μας έχει συνηθίσει σε όμορφες παραστάσεις και δεν χάνουμε για κανένα λόγο τις προσπάθειες μαθητών και καθηγητών.

Η Μουσική Άνοιξη 2018 ξεκίνησε τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο. Πρόκειται για σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων που περιλαμβάνει συναυλίες φιλοξενούμενων Μουσικών Σχολείων, φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και καθηγητών και μουσικών συνόλων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας. Πρόκειται για μια μουσική εισβολή στη μικρή καθημερινότητά μας που πολιτιστικά είναι τόσο στείρα αυτή την εποχή.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου παρακολουθήσαμε την κοινή συναυλία της Μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας και της Μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Πάτρας. Το αποτέλεσμα αποζημίωσε το κοινό το οποίο και καταχειροκρότησε τους μικρούς μαθητές και τους Μαέστρους. Την Διεύθυνση του πρώτου μέρους ανέλαβε ο κ. Έκτορας Μερκούρης, Μαέστρος του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας ενώ την Διεύθυνση του δεύτερου μέρους ανέλαβε ο κ. Λέκκας Σταμάτης, Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πάτρας. Κατά την λήξη του προγράμματος οι Διευθυντές των σχολείων αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Μετωπικής Δράσης Λευκάδας για την “Λογοδοσία” του Δημάρχου
Επόμενο άρθροΈνα εξαιρετικό μάθημα ιστορίας της τέχνης από την Χαρά Σαΐτη