Αρχική Top Stories Θανάσης Καββαδάς: Βλέπω ενορχηστρωμένες επιθέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εναντίον μου

Θανάσης Καββαδάς: Βλέπω ενορχηστρωμένες επιθέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εναντίον μου

0

“Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, έχει συνέχεια και συνέπεια και λόγων και πράξεων”, ανέφερε στην ομιλία του στα πλαίσια της κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Λευκάδας ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς.

Ο ίδιος μάλιστα ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που δίνουν καθημερινά τη μάχη και προσπαθούν να μεταδώσουν το μήνυμα του κόμματος, ένα μήνυμα αλήθειας Ελπίδας και Νίκης για τις εκλογές που έρχονται.

“Ότι και να λέγεται ότι και να γράφεται, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα, η οποία είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ βλέπουν την πόρτα εξόδου από την κυβέρνηση γιατί στις εκλογές που έρχονται, ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να ξεμπερδέψει μία για πάντα από αυτούς που τους οδήγησε στην φτώχεια, την ταπείνωση, την παρακμή”.

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ο βουλευτής Λευκάδας ανέφερε ότι γνωρίζουν όλοι πως ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, επιδίωξη είναι μέσα από το θεσμικό του ρόλο, που ο κόσμος του έχει δώσει, να διεκδικεί και να συγκρούεται όταν χρειαστεί για τον τόπο.

“Είναι πολλές οι φορές που συναντάω μπροστά μου μικροπολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες και αυτό το βλέπετε έντονα τον τελευταίο καιρό με τις επιθέσεις που δέχομαι σε όποια προσπάθεια καταβάλλω και απαιτεί ο θεσμικός μου ρόλος για το καλό της Λευκάδας. Είτε προέρχεται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε για τους οδικούς άξονες, είτε για προβλήματα καθημερινότητας στο νησιού, λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε για το τι συμβαίνει.

“Βλέπω απευθείας ενορχηστρωμένες επιθέσεις των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που επιχειρούν να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι επιθέσεις δεν αφορούν εμένα προσωπικά αλλά είναι επιθέσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες όσο προχωράμε προς τις εκλογές θα γίνονται και πιο έντονες. Ο αγώνας είναι σκληρός και αυτή τη στιγμή είναι η στιγμή που πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του κόμματος. Βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική τροχιά και πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να παραμείνουν εξουσία και ειδικά στη Λευκάδα θα κάνουν και κάνουν ότι μπορούν για να αποδυναμώσουν τη δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί”.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΆδωνις Γεωργιάδης από Λευκάδα: Σας παίρνουν το ΤΕΙ και σας δίνουν διετή τμήματα. Δηλαδή τρίχες
Επόμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας