Αρχική Top Stories Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Δεν έχουν δώσει...

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Δεν έχουν δώσει «σημάδι ζωής» οι δράστες

0

ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΦΟΡΑΓΑΝ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ «ΕΚΑΜ»

Ο επιχειρηματίας απήχθη από τέσσερα άτομα με μεγάλη σωματική διάπλαση και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η απαγωγή επιχειρηματία που έγινε το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν τις 09:00 έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Ο επιχειρηματίας Ν..Μ. ο οποίος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αφορολόγητων προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής) από τρίτες χώρες και άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε απήχθη από τέσσερα άτομα με μεγάλη σωματική διάπλαση και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ», τον προσέγγισαν, τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι συλλέγουν μέχρι και αυτήν την ώρα στοιχεία και μαρτυρίες.

Μέχρι στιγμής  οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος ή της Αστυνομία για λύτρα.

Όπως περιγράφει ο Νίκος Μαυρίκος ξάδερφος του απαχθέντος  οι δράστες φαίνεται ότι τον περίμεναν. Τρία άτομα τον πλησίασαν ενώ πήγαινε προς το πάρκινγκ και τον πήραν «σηκωτό», τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο όπου υπήρχε και τέταρτος δράστης στη θέση του οδηγού. «Δεν είχε καμία ανησυχία», λέει ο ξάδελφός του που περιγράφει ότι το θύμα δεν είχε εκφράσει κάποια ανησυχία, ενώ δεν διέθετε φρουρά, ούτε είχε άδεια οπλοφορίας.

πηγή:www.eleftherostypos.gr

Προηγούμενο άρθροΕλεύθερη πρόσβαση σε σχολές των ΑΕΙ που βρίσκονται στα… αζήτητα
Επόμενο άρθροΑνοιχτή πρόσκληση Σκοπευτικού Ομίλου Λευκάδας