Αρχική Top Stories Η βραδιά παραδοσιακών χορών της Νέας Χορωδίας

Η βραδιά παραδοσιακών χορών της Νέας Χορωδίας [φώτο & βίντεο]

0

Το υψηλό επίπεδο των εκδηλώσεων της Νέας Χορωδίας είναι πλέον γνωστό σε όλους κι έτσι όλοι οι θεατές γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα παρακολουθήσουν ακόμα μια εξαιρετική βραδιά αφιερωμένη στους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας.

Τα χορευτικά τμήματα του σωματείου τα οποία αποτελούνται από ερασιτέχνες χορευτές κάθε ηλικίας, φέτος παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της Θεσσαλίας, της Καλύμνου, της Δράμας, των Κυθήρων, της Ηπείρου και φυσικά της Λευκάδας, ενθουσιάζοντας το κοινό που γέμισε από νωρίς το ανοιχτό θέατρο της Λευκάδας.

Το μεγαλύτερο βέβαια χειροκρότημα απέσπασαν οι λιλιπούτειοι χορευτές του σωματείου, οι οποίοι χόρεψαν με περίσσια λεβεντιά τους χορούς της Θεσσαλίας!

Δυστυχώς όμως και ενώ, όπως και για κάθε άλλη εκδήλωση, έτσι και για αυτή εργάστηκαν αφιλοκερδώς αρκετοί συμπολίτες μας και αφιερώθηκαν αμέτρητες εργατοώρες, το τελικό αποτέλεσμα υποβαθμίστηκε λόγω του ερασιτεχνικού -με την κακή έννοια- φωτισμού και της ανεπαρκούς ηχητικής κάλυψης.

Είναι άδικο για τους χορευτές και εν γένει τους καλλιτέχνες που βρίσκονται στην σκηνή, να φαίνονται μόνο όσοι βρίσκονται στο κέντρο αυτής, ενώ όποιοι τράβηξαν τον κλήρο να σταθούν δεξιά ή αριστερά να είναι καταδικασμένοι στην… αφάνεια.

Ελπίζουμε στο μέλλον οι υπεύθυνοι των σωματείων του νησιού μας, να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το ζήτημα το οποίο είναι σημαντικότατος παράγοντας για την επιτυχία εκδηλώσεων που βασίζονται στις αισθήσεις της όρασης και της ακοής.

Ακολουθούν φωτογραφίες καθώς και ολόκληρη η εκδήλωση σε βίντεο.



Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες 2017: «Σφαγή» στις βάσεις-Κάτω από 10 έγραψε η πλειοψηφία
Επόμενο άρθροΜε άρωμα Λευκάδας το νέο βίντεο κλιπ του Βασίλη Μπατή