Αρχική Top Stories Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου παρουσία της Κορίνας Πολίτη

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου παρουσία της Κορίνας Πολίτη

0

Την Τετάρτη 13/09/2017 πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εγγραφών αλλά και των προπονήσεων των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η συμπολίτισσά μας, πρωταθλήτρια και βαλκανιονίκης Κορίνα Πολίτη, η οποία μίλησε στα παιδιά για το πως ξεκίνησε και η ίδια από μικρή στο Γυμναστικό Σύλλογο, ανέλυσε τα οφέλη του αθλητισμού και παρότρυνε τα παιδιά να ασχοληθούν, αλλά και αυτά που έχουν τις δυνατότητες, να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τον πρωταθλητισμό και να κυνηγήσουν με πάθος τα όνειρά τους.

Μετά το χαιρετισμό, τα παιδιά επιδόθηκαν σε παιχνίδια στίβου του προγράμματος Kids’ Athletics, έβγαλαν φωτογραφίες και έκαναν χαλάρωμα με την Κορίνα και τους πανελληνιονίκες του Γυμναστικού, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου και Κων/νο Φυτόπουλο.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστούν την Κορίνα για την παρουσία της και τη θετική ενέργεια που μετέδωσε σε αθλητές, προπονητές και γονείς και της εύχονται καλή συνέχεια, κάθε επιτυχία και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους της.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας καταρτίζεται ως εξής:

Προηγούμενο άρθροΕπιμελητήριο Λευκάδας: Ενημέρωση-Προσφορά για τα Πνευματικά Δικαιώματα
Επόμενο άρθροΝέα ματαίωση πλειστηριασμού στην Λευκάδα