Αρχική Top Stories ΑΟΝ Τηλυκράτης – ΑΟ Παλαίρου : 3-2 (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

ΑΟΝ Τηλυκράτης – ΑΟ Παλαίρου : 3-2 (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

0

Πρωτάθλημα Υποδομών Κ-14Πραγματοποιήθηκε σήμερα 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος  Υποδομών Κ-14 . Ένα ενδιαφέρον  παιχνίδι  αποδείχτηκε αυτό της ομάδας του ΑΟΝ Τηλυκράτη με την ομάδα του ΑΟ Παλαίρου, το οποίο είχε πολλές φάσεις και γκολ. Οι παίκτες του ΑΟ Παλαίρου  άνοιξαν το σκόρ , με τα δυο  γκολ του Κατσαμπίρη ενώ οι γηπεδούχοι  απάντησαν  με γκολ του Αργυρού  στο 1ο ημίχρονο. Η λήξη του 1ου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα της Παλαίρου να προηγείται 1-2.Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες  του Τηλυκράτη μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι ισοφάριζοντας με γκολ του Αργυρού  άλλα δεν έμειναν μόνο εκεί αφού προηγήθηκαν με γκολ του Πιλαφά όπου και πήραν τη νίκη.

Στο ακόμα πιο ενδιαφέρον  παιχνίδι μεταξύ της ομάδας της ΑΕ Πρέβεζας (Α΄) και του Πανλευκάδιου , το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1. Από νωρίς  μπήκαν τα γκολ  αφού τα πρώτα  λεπτά του αγώνα άνοιξε το σκορ  ομάδα της Πρέβεζας  1-0  αλλά  στα επόμενα λεπτά ισοφάρισε η ομάδα του  Πανλευκάδιου  κάνοντας το 1-1.

Το 3ο παιχνίδι, που διεξήχθη σήμερα στον 1ο όμιλο ήταν αυτό ανάμεσα  στην ομάδα  του Αμβρακικού Βόνιτσας  και της ομάδας  του Οδυσσέα Νυδριού  με αποτέλεσμα : 2-0

Προηγούμενο άρθροΑπεργούν ξανά οι δάσκαλοι αύριο Δευτέρα
Επόμενο άρθροΜε νίκη έφυγε η Νίκη από την Δάφνη