Αρχική Uncategorized Bloomberg: Οι πρόωρες εκλογές θα ήταν καλά νέα για τους επενδυτές

Bloomberg: Οι πρόωρες εκλογές θα ήταν καλά νέα για τους επενδυτές

0

Αρκετοί είναι οι αναλυτές που εκφράζουν την ανάγκη για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι η συντομότερη δυνατή λήξη της προεκλογικής περιόδου θα ήταν προς το συμφέρον της οικονομίας της χώρας, σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg.

Το πολιτικό μέλλον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται σε κίνδυνο αυτή την εβδομάδα μετά την κατάρρευση της συνεργασίας του με τον Πάνο Καμμένο, αυξάνοντας και το σενάριο για πρόωρες εκλογές.

Με τον προεκλογικό αγώνα να έχει αρχίσει ήδη, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πρόωρες εκλογές θα μπορούσαν να επισπεύσουν μία μεταβολή της εξουσίας προς την Νέα Δημοκρατία, αναφέρει το άρθρο του Bloomberg.

«Οι πρόωρες εκλογές θα ήταν καλά νέα για τους επενδυτές», δήλωσε ο Wolfango Piccoli, της Teneo Intelligence. «Η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο εδώ και εβδομάδες, και όσο πιο γρήγορα γίνονται οι εκλογές, τόσο το καλύτερο», σημείωσε.

«Τουλάχιστον η αποχώρηση του Καμμενού βοηθάει ώστε να ξεπεραστεί η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών που αυξήθηκε εξαιτίας της παλινωδίας του», τόνισε ο Mujtaba Rahman, διευθύνων σύμβουλος της Eurasia Group στο Λονδίνο.

πηγή:http://www.kathimerini.gr

Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν τα χαρτιά τους οι βουλευτές
Επόμενο άρθροΕργαστήριο γέλιου