Αρχική Uncategorized Σπύρος Σπύρου : Προτείνω ψυχραιμία …

Σπύρος Σπύρου : Προτείνω ψυχραιμία …

0
Spiros Spirou1

Spiros Spirou1

Προσφάτως εξαπολύθηκαν ύβρεις εναντίον του προσώπου μου. Προτείνω ψυχραιμία καθώς τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία των Επτανήσων.

Για το έργο μου έχω κριθεί επανειλημμένως με την εκλογή μου ως Βουλευτής από την Κερκυραϊκή κοινωνία και το κόμμα της Ν.Δ. το τιμώ διαχρονικά σε όλες του τις βαθμίδες, μέχρι και το πρώτο μέλος του.

Πληθώρα έργων, φέρουν τη δική μου υπογραφή ως του πρώτου εκλεγμένου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων. Γι’ αυτά, κόπιασαν και συνεργάτες σε όλα τα Επτάνησα στους οποίους δεν αξίζουν προσβολές και μηδενισμός.

Σημαντικά έργα σχεδιάστηκαν, δημοπρατήθηκαν, ξεκίνησαν ή εκτελέστηκαν κατά την διάρκεια των 3,5 χρόνων της θητείας μας στην ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε κάθε νησί των Επτανήσων προωθήσαμε μεγάλα έργα με αναπτυξιακό χαρακτήρα. Σε ορισμένα από αυτά τα έργα βασίζει την προεκλογική ρητορική της η παρούσα περιφερειακή αρχή, μη έχοντας κάτι δικό της να επιδείξει.

Πραγματικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών μας. Η ευθύνη για την εγκατάλειψη και την παρακμή στην οποία έχουν περιέλθει τα Ιόνια νησιά βαρύνει την κυβέρνηση και την παρούσα ηγεσία της Περιφέρειας που με τις αποφάσεις, τους κακούς χειρισμούς, τις ιδεοληψίες και την απραξία τους επί πέντε χρόνια, μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα.

Τέλος, δεν προτιθέμεθα να ακολουθήσουμε επικοινωνιακά «παιχνίδια» που το μόνο στόχο που έχουν είναι να καλύψουν την άγνοια επί των ουσιωδών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος ή την ανεπάρκεια και την ανικανότητα ως προς την διαχείρισή τους. Δεν συμμετέχουμε στην «εικονική» πραγματικότητα κανενός.

Γνωρίζουμε τα θέματα που σχετίζονται με την Περιφέρειά μας, λέμε αλήθειες, καταθέτουμε προτάσεις για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων που υπάρχουν και απευθυνόμαστε με ρεαλισμό στους ανθρώπους των νησιών μας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΨεύδη και θράσος του κ. Σπύρου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Ιερά Μονή Φανερωμένης και στα Μετόχια αυτής – Καθαρά Δευτέρα στην Ιερά Μονή Κόκκινης Ἐκκλησιάς