Αρχική Top Stories Βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο αριστούχος μαθητής Ηλίας Μήτσουρας

Βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο αριστούχος μαθητής Ηλίας Μήτσουρας

0

ilias mitsouras vravefsiΠραγματοποιήθηκε χθες στην Παλαιά Βουλή η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που καθιέρωσε από το 2003 η Eurobank.

το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους με τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από κάθε Λύκειο της χώρας. Η σχολική περίοδος 2014-2015 ανέδειξε 63 νέες και νέους, σπουδαστές και φοιτητές σήμερα. Είναι εκείνοι που πέτυχαν να είναι οι άριστοι των αρίστων ανάμεσα στους 845 συνολικά βραβευθέντες της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Στα 13 χρόνια ζωής αυτού του θεσμού, η Eurobank έχει βραβεύσει μέχρι σήμερα 14.850 περίπου αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων διακρίνονται σήμερα στην οικονομική, ακαδημαϊκή και επιστημονική ζωή της χώρας μας.

Η βράβευση των 63 αριστούχων έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας κ. Νικόλαο Καραμούζη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank κ. Φωκίωνα Καραβία.

ilias mitsourasΑπό τον Νομό της Λευκάδας βραβεύτηκε ο Ηλίας Μήτσουρας ο οποίος με βαθμό απολυτηρίου 19,8 και βαθμό πρόσβασης 19.300 μόρια ήταν ο αριστούχος αποφοίτος με τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ηλίας είναι επίσης ταλαντούχος μουσικός (παίζει τρομπέτα) και τις επόμενες ημέρες θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ευχόμαστε στον Ηλία ο οποίος πλέον σπουδάζει στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, να έχει πάντα υγεία και επιτυχίες στην ζωή του.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο από την περσινή 28η συνάντηση χορωδιών στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΗ Φανερωμένη – Βηματισμοί από τον λόφο της Κυράς