Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 29/9 έως 5/10.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ανεβασμένοι. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο δραστήριοι. Πιθανόν και να πληγωθείτε από κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε πιο οργανωμένοι. Το σαββατοκύριακο θα είστε δυναμικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο σας. Εντάσεις θα προκύψουν αλλά αφορούν την πορεία της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας σας περιμένει αρκετή δουλειά. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να πληγωθείτε, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση σας ανεβασμένη. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να απογοητευτείτε. Από την άλλη η αποφασιστικότητα δε θα σας λείπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο προκύπτουν δυσκολίες που δεν τις περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα αρχίζει με εντατικούς ρυθμούς. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι. Το σαββατοκύριακο θα είστε δραστήριοι ,θα κάνετε πρωτοποριακά πράματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα είστε επικοινωνιακοί. Προσοχή μην κάνετε έξοδα. Το σαββατοκύριακο θα λάβετε χωρίς να το περιμένετε μια οικονομική ανταμοιβή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να πληγωθείτε. Από την άλλη η ενέργεια δε σας λείπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το παρασκήνιο και η μυστικοπάθεια δε θα λείπει στην αρχή της εβδομάδας. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα αναδείξετε τα ταλέντα σας. Το σαββατοκύριακο ο ανταγωνισμός και η η δράση δε θα λείπουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί ,οι προκλήσεις δε θα λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε δυσκολίες και απαιτήσεις στο χώρο της δουλειάς σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι. Θα έχετε εξελίξεις στα οικονομικά σας που θα σας ξαφνιάσουν.

Προηγούμενο άρθροΈλλειψη Ιατρού στον Καστό
Επόμενο άρθροΞαναρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές