Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 28 Ιουλίου – 3 Αυγούστου.

KΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα εμπλακείτε με σημαντικά πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε έντονα συναισθηματικοί. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε εντάσεις σε συζητήσεις που θα κάνετε και σε ατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα αυτή τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα. Η ένταση στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε ατυχήματα και στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και πιθανόν να επηρεαστούν οι φιλικές σας σχέσεις.Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη. Προς το τέλος της εβδομάδος τα συναισθήματα σας θα είναι αντιφατικά. Το σαββατοκύριακο οι συγκρούσεις με το σύντροφο και τα παιδιά σας δεν θα λείπουν.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί και το πάθος θα ξεχειλίζει . Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να κάνετε μια σχέση, το σαββατοκύριακο οι εντάσεις και τα ατυχήματα δεν θα λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσει μια σχέση από το παρελθόν. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο ας θα είστε ευαίσθητοι. Το σαββατοκύριακο προσέχετε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο η κατάσταση θα είναι εκρηκτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ζήλια στη σχέση σας δε θα λείπει με αποτέλεσμα να χάνετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Το σαββατοκύριακο θα προκύψουν εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.Το σαββατοκύριακο προσοχή στις εντάσεις , μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας δυσκολεύεστε να δαμάσετε τα συναισθήματα σας. Το σαββατοκύριακο η ένταση, η σύγχυση και η υπερβολή δε θα λείπουν, προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έντονο παρασκήνιο. Προς το τέλος της εβδομάδας συναισθηματικά είστε συγχυσμένοι.Το σαββατοκύριακο η ένταση δε θα λείπει.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα θα είναι ερωτική, η ζήλια όμως δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο τα σχέδια σας βρίσκουν εμπόδια ,μην είστε αλαζόνες.

Προηγούμενο άρθροΒεργίνεια 2014
Επόμενο άρθροΣύλληψη για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων