Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την “Ζαΐρα”

Τα ζώδια από την “Ζαΐρα”

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από την “Ζαΐρα”.

ΚΡΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε συναισθηματικοί.Την Τετάρτη πιθανόν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.Την Πέμπτη οι απόψεις σας αντικρούονται.Τ σαββατοκύριακο θα υπ’αρξουν αντιφάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβομάδας με την Νέα Σελήνη θα γνωρίσετε νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν στα σχέδια σας με πρωτότυπες ιδέες.Την Πέμπτη και την Παρασκευή με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί χωρίς όμως να λείπει το παρασκήνιο.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη ότι ξεκινάτε στα επαγγελματικά σας ευνοείται αρκεί να ρισκάρετε.Την Τετάρτη μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε θα ‘εχετε ουσιαστικά αποτελέσματα. Την Πέμπτη προσέξτε τα λόγια σας. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας τονίζεται η αυτοπεποίθηση σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη ευνοείστε καθώς θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα σχέδια σας.Την Πέμπτη και το Σάββατο δεν θα λείψουν οι λεκτικές διαμάχες με την οικογένεια σας ή με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σας χώρου. Πιθανόν να πληγώσετε ή να πληγωθείτε.
ΛΕΩΝ
Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας θα ρισκάρετε και θα ευνοειθήτε στα οικονομικά σας.Την Τετάρτη ευνοείται η επικοινωνία.Την Πέμπτη προσέξτε τα λόγια σας.Το σαββατοκύριακο τονίζεται η αυτοπεποίθηση σας περισσότερο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη είστε πιο τολμηροί για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.Σημαντικό γιαυτό θα είναι η επικοινωνία.Την Πέμπτη μην κάνετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα γιατί μπορεί να πληγωθείτε.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη ευνοείται η προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων ή η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής.Την Τετάρτη η επικοινωνία ευνοείται ενώ την Πέμπτη και το Σάββατο πιθανόν να υπάρξει ασυνεννοησία.Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας θα ανανεωθεί η ερωτική σας ζωή και θα είστε πιο τολμηροί στην  διεκδίκηση του ερωτικού σας συντρόφου.Την Τετάρτη θα κάνετε συζητήσεις για την καριέρα σας που όμως το σαββατοκύριακο δεν θα εξελιχθούν προς όφελος σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές σε ότι δεν σας ικανοποιεί.Την Πέμπτη και το Σάββατο προσέξτε τα λόγια σας μπορεί να πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.Την Κυριακή είναι καλή μέρα για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη είστε πιό διορατικοί και πιό ριψοκίνδυνοι  στην προώθηση των σχεδίων σας.Από την Πέμπτη μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι συζητήσεις που θα κάνετε με τα πρόσωπα της οικογένεια σας θα σας μπερδέψουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας ευνοεί την αύξηση των οικονομικών σας αρκεί να είστε πρωτοποριακοί στις κινήσεις που θα κάνετε.Η επικοινωνία ευνοείται την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα υπάρχει ασυνεννοησία.Την Κυριακή θα είστε γεμάτοι ενέργεια.
ΙΧΘΥΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη πιθανόν να ρισκάρετε και έτσι να είστε εκκεντρικοί,επαναστατικοί και ίσως νευρικοί.Ενδιαφέρον θα παρουσιάζει η καθημερινότητα σας από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο.Μην χαλάσετε την διάθεση σας για συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά.