Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 29/12/2014 έως 4/1/2015.

 

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε συναισθηματικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας οι εντάσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί. Την Πρωτοχρονιά οι εντάσεις δε θα λείπουν στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι υπερβολική. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας . Την Πρωτοχρονιά θα έχετε καταναλωτική διάθεση. Το σαββατοκύριακο απρόοπτα γεγονότα δε θα λείπουν.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη. Την Πρωτοχρονιά οι εντάσεις με το σύντροφο σας δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο κάποιο σχέδιο σας παίρνει τροπή που δεν την περιμένατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με ανεβασμένη διάθεση ξεκινά η εβδομάδα. Την Πρωτοχρονιά οι εντάσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα συμβούν απρόοπτα.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτές τις γιορτινές μέρες οι εντάσεις δε θα λείπουν με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο η συμπεριφορά του συντρόφου σας σας απογοητεύει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Την Πρωτοχρονιά θα έχετε μια υπερβολική συμπεριφορά. Το σαββατοκύριακο οικογενειακά θέματα σας αναστατώνουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε δραστήριοι. Το σαββατοκύριακο ένα γεγονός που δεν το περιμένατε θα σας αποσυντονίσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με υπερβολική δραστηριότητα και σιγά σιγά ρίχνετε τους τόνους. Την Πρωτοχρονιά προσοχή σε έξοδα. Το σαββατοκύριακο οικογενειακές εξελίξεις σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η διάθεση σας είναι ανεβασμένη. Την Πρωτοχρονιά κάνετε οικονομικές υπερβολές. Το σαββατοκύριακο οι ανατροπές δε θα λείπουν , θα έχετε ασυνήθιστη συμπεριφορά.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ άγχος πιθανόν για να προλάβετε τις ετοιμασίες της Πρωτοχρονιάς. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε αγορές που δεν χρειάζονται.

Προηγούμενο άρθροΣυλλαλητήριο συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα διόδια Ακτίου
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄ Δημ. Σχολείου Λευκάδας