Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 5-11 Ιανουαρίου 2015.

 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο και σας κάνει να νοσταλγείτε το σπίτι και την οικογένεια σας. Θα πάρετε επίσης σημαντικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας σας κάνει να θέλετε να προστατέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κάνετε συμφωνίες. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Πανσέληνο της Δευτέρας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Άτομα της οικογένειας σας θα σας στηρίξουν. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την Δευτέρα με την Πανσέληνο θα είστε πολύ ευαίσθητοι. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις και θα ηρεμήσετε. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με συγγενικά πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θέλετε να ξεκουραστείτε , να ηρεμήσετε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε στο κέντρο της προσοχής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την Δευτέρα με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Θα ζητήσετε την συμβουλή από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας για ένα θέμα που σας απασχολεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα είστε μπερδεμένοι. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα θα σας αποδιοργανώσουν. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Πανσέληνο την Δευτέρα κάνετε όνειρα. Θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Δευτέρα με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με φίλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος της Δευτέρας σας ενισχύει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Προσοχή στο γάμο ή στις σχέσεις πιθανόν να προκύψουν ανατροπές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Πανσέληνο την Δευτέρα θα αναστατωθείτε συναισθηματικά. Το σαββατοκύριακο η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα είστε πιο τρυφεροί. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις και θα βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας ή με ένα συνεργάτη σας.

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός των Θεοφανείων στην Καρυά
Επόμενο άρθροΑυτοί είναι οι υποψήφιοι του Ποταμιού στη Λευκάδα