Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 13 έως 19 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ερωτικοί. Οι στόχοι σας προωθούνται. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται αυτή την εβδομάδα. Τα οικονομικά σας καλά. Συζητήσεις που θα έχετε δεν θα είναι σαφείς. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Θα κάνετε συζητήσεις που θα σας δώσουν χαρά όμως μην επενδύετε σε ότι σας υπόσχονται γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι και αυτό θα φανεί από τα έσοδα σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη.
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ερωτικοί. Τα σχέδια σας προωθούνται. Θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας βελτιώνονται , θα βοηθήσετε την οικογένεια σας που τα έχει ανάγκη. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε κοινωνικοί και δραστήριοι για να πετύχετε έναν στόχο σας. Πολλές οι συζητήσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα προσπαθήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς όμως αποτέλεσμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την ερωτική διάθεση σας ανεβασμένη. Η επικοινωνία όμως θα είναι δύσκολη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η δουλειά σας. Τις πρώτες μέρες θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας ή κάποιο συνεργάτη σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα συναισθήματα σας είναι έντονα . Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας. Θα κάνετε συζητήσεις προσοχή όμως γιατί κρύβουν παγίδες.
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε με το σύντροφο σας.

Προηγούμενο άρθροOctopus’s Garden: Μελωδικά εγκαίνια στο wine bar της πόλης
Επόμενο άρθροΤα γερμανικά σπίτια στον Άγιο Πέτρο