Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Νοεμβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για σας όπου θα ισορροπήσετε και θα βάλετε σε τάξη τα συναισθηματικά σας. Πιθανόν να ερωτευτείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πιο ανεβασμένοι θα είστε αυτή την εβδομάδα. Στα μέσα της θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο σας ή με κάποιο συνεργάτη σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για τη δουλειά σας ή την υγεία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χαρείτε συναισθηματικά , προσέξτε όμως τις εξαπατήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο τα σχέδια σας προωθούνται.

 

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες θα σας απασχολήσει η δουλειά σας. Σοβαρές συζητήσεις που θα κάνετε θα σας προβληματίσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας προσοχή σε συναισθηματικές εξαπατήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας σας. Προς το τέλος της εβδομάδας χωρίς να το περιμένετε θα έρθετε πολύ κοντά με αγαπημένο πρόσωπο. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με την οικογένεια σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι μια ευχάριστη εβδομάδα για σας , θα είστε ανεβασμένοι αλλά και ερωτευμένοι. Προσοχή όμως και στις εξαπατήσεις. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ερωτικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και πιθανόν να λάβετε κάποια έσοδα χωρίς να το περιμένετε.Το σαββατοκύριακο θα βγείτε έξω και θα διασκεδάσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλη την εβδομάδα βρίσκεστε με αγαπημένα πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να προκύψει και ένας έρωτας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας ενώ το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε συναισθηματικοί. Πιθανόν να κάνετε και κάποιες συμφωνίες. Χαρά θα πάρετε από αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους. Προς το τέλος της εβδομάδας απογειώνεστε συναισθηματικά και με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι.

Προηγούμενο άρθροΠαρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Ζαφειρούδης από τον πάγκο της Δόξας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για την απεργία της 27ης Νοεμβρίου