Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 19-25 Ιανουαρίου 2015.

 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με συναισθηματικά ξεσπάσματα. Την Τρίτη με τη Νέα Σελήνη θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και θα είστε πιο ευαίσθητοι. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Την πρώτη μέρα της εβδομάδας δε θα λείπουν οι υπερβολές. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης ευνοεί την καριέρα σας ,θα είστε δημιουργικοί. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με υπερβολές. Την Τρίτη με την Νέα Σελήνη θα κάνετε όνειρα. Επίσης νιώθετε κούραση και δεν διεκδικείτε όσο θ άπρεπε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε κάποια έξοδα. Την Τρίτη με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας , θα είστε δημιουργικοί. Το σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον σας στρέφεται στη δουλειά σας.

 

ΛΕΩΝ
Η Δευτέρα θα είναι μια μέρα υπερβολής. Την Τρίτη με την Νέα Σελήνη έχετε ανάγκη να στηριχτείτε στο σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο κάποιο σχέδιο σας σταθεροποιείται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας όμως η Νέα Σελήνη την Τρίτη θα σας βοηθήσει στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με συναισθηματικές υπερβολές. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης θα σας δώσει καινούργιες συναισθηματικές εμπειρίες. Το σαββατοκύριακο θα είστε οργανωτικοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ημέρα υπερβολής η Δευτέρα και για σας. Την Τρίτη με τη Νέα Σελήνη θα κάνετε αλλαγές στο οικογενειακό σας χώρο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας περιμένετε πολλά αλλά δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Την Τρίτη με την Νέα Σελήνη θα βάλετε σε τάξη τα σχέδια σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα συναισθηματικά είστε ανεβασμένοι. Την Τρίτη με την Νέα Σελήνη προκύπτουν αλλαγές στα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οτιδήποτε συμβαίνει σας εξοργίζει , προσοχή στην υγεία σας. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης σας ανεβάζει. Το σαββατοκύριακο φίλοι σας βοηθούν.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Την Δευτέρα είναι πιθανόν να μπλέξετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης σας προβληματίζει. Όλες αυτές οι μέρες θα είναι δημιουργικές.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή αδειών οδήγησης, πινακίδων & αδειών κυκλοφορίας εν όψει των εκλογών
Επόμενο άρθροΟ Α.Σ. TAE KWON DO Λευκάδας έκοψε την πίτα του