Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 2-8 Φεβρουαρίου 2015.

 

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας παρουσιάζονται γεγονότα που δεν τα περιμένατε. Στα μέσα της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα είστε δημιουργικοί και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Το σαββατοκύριακο το πάθος δε θα λείπει.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με εναλλαγές στη διάθεση σας. Η Πανσέληνος της Τετάρτης θα σας προβληματίσει για το εργασιακά και τα οικογενειακά σας θέματα. Οι συμφωνίες δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ερωτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις που δεν τις περιμένατε και θα χαρείτε. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο οι αναποδιές δε θα λείπουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί οι εξελίξεις στο χώρος της δουλειάς σας στην αρχή να σας απογοητεύσουν μετά όμως θα δείτε ότι ήταν απαραίτητες να γίνουν έτσι. Με την Πανσέληνο την Τετάρτη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο πιθανόν η σχέση σας να γίνει σοβαρή.

 

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα χαρείτε με κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα είστε το κέντρο της προσοχής. Το σαββατοκύριακο θα προκύψουν κάποιες ατυχίες ή μπορεί να είστε πολύ αισιόδοξοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα εργασιακά σας θέματα τα οποία θα έχουν θετική εξέλιξη. Η Πανσέληνος της Τετάρτης σας μελαγχολεί. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να κάνετε κάποιες συμφωνίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ευχάριστα θα σας εκπλήξει ο σύντροφος σας. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι σε φίλους. Η οικογένεια σας θα σας στηρίξει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας προσγειώνει στην πραγματικότητα και αντιμετωπίζετε τα εργασιακά και οικογενειακά σας θέματα με ρίσκο. Η Πανσέληνος της Τετάρτης σας δημιουργεί αμφιβολίες για τις επιλογές σας. Η επικοινωνία με τον Ερμή ανάδρομο έχει δυσκολίες και τα λάθη και οι παρεξηγήσεις δε θα λείπουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή είναι μια εβδομάδα ανατροπών για σας. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο οι αναποδιές δε θα λείπουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψουν εξελίξεις στο οικογενειακό σας χώρο που δεν τις περιμένατε. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα ασχοληθείτε με δάνεια και αγορές. Οι συμφωνίες δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα είναι παθιασμένο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με γεγονότα που θα σας δώσουν χαρά. Την Τετάρτη με τη Πανσέληνο θα σας απασχολήσει η σχέση ή ο γάμος σας. Την Πέμπτη μια συμφωνία θα τεθεί σε αναμονή.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε αφηρημένοι. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα δουλειάς και υγείας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις για τη δουλειά σας που δε θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Το σαββατοκύριακο οι φίλοι σας στηρίζουν.

Προηγούμενο άρθροΈντονη χαλαζόπτωση στην Καρυά- Πλημμύρισε ο κάμπος (photos&video)
Επόμενο άρθροΑποκριάτικος Χορός του Ορφέα