Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 16 έως 22 Φεβρουαρίου 2015.

 

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας . Επίσης θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες καθώς και συζητήσεις με οριστικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η καριέρα σας. Την Πέμπτη ολοκληρώνετε κάποιες συμφωνίες που είχατε κάνει στην αρχή του μήνα. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι παραγωγικές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψετε συμφωνίες. Το σαββατοκύριακο θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με προσωρινά προβλήματα σε μια σχέση σας. Την Πέμπτη θα υπογράψετε συμφωνίες ή έγγραφα. Το σαββατοκύριακο θα εντυπωσιάσετε σημαντικά πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η προσωπική σας ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η εργασία σας. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα υπογράψετε συμβόλαια για την περιουσία σας. Το σαββατοκύριακο φίλοι θα σας στηρίξουν οικονομικά.

 

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ασχολείστε με το σπίτι. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με το σύντροφο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικογενειακά σας θέματα. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα υπογράψετε κάποιες συμφωνίες. Το σαββατοκύριακο σας βρίσκει σε δουλειά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα χαρείτε από μια ανατροπή που θα προκύψει . Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα κάνετε κάποια συμφωνία ή θα υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και εσάς να θέλετε να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει πάνω σας. Την Πέμπτη θα κάνετε κάποια συμφωνία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας , θα διασκεδάσετε ,θα ασχοληθείτε με τα κοινά. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή συμφωνία. Προκύπτουν αλλαγές.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας , θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Την Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι. Αγαπημένα πρόσωπα θα σας στηρίξουν.

Προηγούμενο άρθροΜουσικό ταξίδι στην αποκριάτικη Λευκάδα με την μπάντα της Φ.Ε.Λ.
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του έργου του Χρήστου Σολδάτου στην Αθήνα