Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 20 έως 26 Οκτωβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά ερωτικά για εσάς. Την Πέμπτη με την Έκλειψη Ηλίου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας . Το σαββατοκύριακο θα δείτε ότι βελτιώνονται , πιθανόν να σας βοηθήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε παθιασμένοι. Προς το τέλος με την Έκλειψη Ηλίου θα εμφανιστούν τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας είτε είναι ερωτικές είτε επαγγελματικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε ερωτικοί και όσοι είστε μόνοι πιθανόν να ερωτευτείτε.Η Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη σας κάνει παθιασμένους. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το φλέρτ δε θα λείπει στο χώρο της δουλειάς σας ,η επικοινωνία όμως θα είναι δύσκολη. Την Πέμπτη η Έκλειψη Ηλίου θα είναι ερωτική και αν καταφέρετε να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε θα ερωτευτείτε.

 

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Την Πέμπτη με την Έκλειψη Ηλίου θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Με την Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη θα βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες εξελίξεις στα συναισθηματικά σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψει κάποια επαγγελματική σχέση. Την Πέμπτη με την Έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο επιβεβαιώνονται τα συναισθήματα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε παθιασμένοι και συζητήσεις που θα κάνετε θα σας χαροποιήσουν. Την Πέμπτη με την Έκλειψη Ηλίου θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με υλικές ή ηθικές ανταμοιβές. Την Πέμπτη με την Έκλειψη του Ηλίου θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας πιθανόν να ερωτευτείτε , η επικοινωνία όμως θα είναι δύσκολη. Με την Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη θα σας απασχολήσει η δουλειά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ερωτικές γνωριμίες στο χώρο της δουλειάς σας. Η Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη θα σας ενθουσιάσει. Πιθανόν να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι.

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο λαϊκός ερμηνευτής και συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Επιμελητηρίου για τις ληξιπρόθεσμες συνδρομές των επιχειρήσεων