Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 6-12 Οκτωβρίου 2014.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική με την ‘Εκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας. Είστε ανεβασμένοι και η τύχη είναι με το μέρος σας. Προσοχή και σε τυχόν παγίδες. Το σαββατοκύριακο προκύπτουν ανατροπές στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας με την Έκλειψη της Σελήνης πρέπει να προσέχετε τα συναισθήματα σας γιατί πολλές φορές χάνετε τον έλεγχο. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με την παρέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Έκλειψη Σελήνης στα μέσα της εβδομάδας φέρνει ανατροπές στις σχέσεις σας και στις φιλίες σας. Το σαββατοκύριακο αγαπημένα πρόσωπα θα σας στηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα με την Έκλειψη της Σελήνης ανατροπές θα προκύψουν στη δουλειά σας , θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις πρωτόγνωρες και δεν θα μπορέσετε να τις χειριστείτε. Το σαββατοκύριακο τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψουν γεγονότα που δεν τα περιμένατε. Με την Έκλειψη της Σελήνης πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι ή καινούργια σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα απρόοπτα δε θα λείπουν. Με την Έκλειψη της Σελήνης θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας . Μην κάνετε αγορές. Το σαββατοκύριακο έχει και ανατροπές αλλά και τύχη.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε επαναστατικοί. Φίλοι και οικογένεια θα είναι δίπλα σας για να σας στηρίξουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Με την Έκλειψη της Σελήνης στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε καλύτερα τα καλώς και τα κακώς κείμενα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Έκλειψη της Σελήνης στα μέσα της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η δουλειά και η η υγεία σας. Τα απρόοπτα δε θα λείπουν όμως όλα θα έχουν αίσιο τέλος. Πιθανόν να προκύψουν μοναδικές επαγγελματικές προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλετε πολύ να αλλάξετε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και αυτή η εβδομάδα θα έχει πλούσια δράση. Ανατροπές δε θα λείπουν που στην αρχή δε θα σας αρέσουν αλλά μετά θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ισορροπείτε ανάμεσα στην οικογένεια και την δουλειά αυτή την εβδομάδα.Οι αντοχές σας θα δοκιμαστούν. Το σαββατοκύριακο τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ένταση δε θα λείπει στα μέσα της εβδομάδας με την ‘Εκλειψη της Σελήνης , όμως ένα σχέδιο σας προωθείται. Πιθανόν να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας. Ο ανταγωνισμός με τους φίλους σας δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο είναι ήρεμο , όμως δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑγιασμός κατηχητικών συντροφιών στο Νυδρί