Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 17 έως 23 Νοεμβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα σχέδια σας θα πάρουν σταθερή μορφή. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να απογοητευτείτε. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις ενώ η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ δουλειά και με κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη θα κάνετε νέα οικονομικά ανοίγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η διάθεση σας είναι ανεβασμένη. Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε μην παραπλανηθείτε συναισθηματικά. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε ζωηρές συζητήσεις ενώ η Νέα Σελήνη θα φέρει αλλαγές στα προσωπικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας ελέγξτε τα συναισθήματα σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις που θα δείξουν το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με υποχρεώσεις καθημερινές. Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε τις εξαπατήσεις. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις ενώ με την Νέα Σελήνη πιθανόν να προκύψει ένας καινούργιος έρωτας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρόλο που νιώθετε σταθεροί και οι σκέψεις σας είναι ρεαλιστικές πρέπει να προσέξετε στην αρχή της εβδομάδας μην απογοητευτείτε. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας είναι σε καλή πορεία, προσέξτε όμως μην εξαπατηθείτε στα μέσα της εβδομάδας. Μ ε την Νέα Σελήνη το σαββατοκύριακο έρχονται καλύτερες μέρες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα σχέδια σας σταθεροποιούνται. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι. Πιθανόν να απογοητευτείτε από τα ερωτικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις και με την Νέα Σελήνη θα προκύψουν νέα ξεκινήματα και αλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την περίοδο συναισθηματικά είστε εσωστρεφείς , παρόλο αυτά δεν χάνετε το δυναμισμό και το πάθος σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε και με τα κοινά ή θα βοηθήσετε κάποιους φίλους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οργανώνετε τα σχέδια σας. Στα μέσα της εβδομάδας μην εμπιστεύεστε το ένστικτο σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις που θα σας προβληματίσουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας σταθεροποιείτε τα σχέδια σας , όμως προς το τέλος της εβδομάδας η απογοήτευση δε θα λείπει. Πιθανόν να παρεξηγήσετε μια συμπεριφορά. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη θα έχετε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση γνωριμίας με το Σύλλογο Ρωσόφωνων – Ρωσόφιλων Λευκάδας
Επόμενο άρθροΧειρο_ποιείν: Χριστουγεννιάτικο εντυπωσιακό κεραμίδι