Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 13 – 19 Μάη.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας μην κάνετε πολλά έξοδα. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε ανανεωμένοι. Το σαββατοκύριακο συναισθηματικά θα νιώσετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αποφύγετε στις οικονομικές σας υποθέσεις να εμπλέξετε τους φίλους σας γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο προσπαθείτε να ελέγξετε καλά ότι πληροφορίες παίρνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη συναισθηματική σας ζωή να είναι μπερδεμένη. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Το σαββατοκύριακο κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε δεν θα σας αρέσουν από την άλλη όμως θα ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε ότι τα σχέδια σας δεν προωθούνται και θα απογοητευτείτε. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και σας κάνει πολύ ευαίσθητους. Το σαββατοκύριακο μην πείθεστε εύκολα από ωραία λόγια γιατί μπορεί να είναι ψεύτικα.

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα και θα ζήσετε εμπειρίες που δεν τις περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τα συναισθήματα σας να είναι απατηλά. Στα μέσα της εβδομάδας το παρασκήνιο δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο μην δίνετε σημασία σε μεγάλα και ωραία λόγια.

ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε απογοητευμένοι γιατί θα δείτε τα όνειρα σας και οι φιλοδοξίες σας να μην πραγματοποιούνται. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να το περάσετε μοναχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ρομαντικοί αλλά δεν θα υπάρχει αντίκρισμα. Στα μέσα της εβδομάδας θα σας απαχολήσει η δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας , αποφύγετε να πιστέψετε σε ωραία λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με παρεξηγήσεις λόγω παρέμβασης ατόμων της οικογένειας σας στη προσωπική σας ζωή. Στα μέσα της εβδομάδας η κατάσταση θα είναι πιο αισιόδοξη. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στηα αρχή της εβδομάδας τα συναισθήματα σας είναι περίεργα και έντονα.

‘Εχετε πάρα πολύ δουλειά. Το σαββατοκύριακο θα παραπλανηθείτε από κάποια μυστικά που θα σας εμπιστευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε τα έξοδα σας και μην εμπλέξετε αγαπημένα πρόσωπα στις οικονομικές σας υποθέσεις. Στα μέσα της εβδομάδας ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το να σας απασχολούν οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Να ελέγξετε προσεκτικά ότι πληροφορία λαμβάνετε και μην εμπιστεύεστε απόλυτα το ένστικτο σας. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις.

Προηγούμενο άρθροΠροσοχή: Νέος ιός στο Facebook
Επόμενο άρθροΘερινό Σχολείο για τις Μαθησιακές Δυσκολίες στη Λευκάδα