Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 – 22 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε. Επίσης θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε ψυχροί συναισθηματικά , με την Πανσέληνο όμως την Πέμπτη θα αλλάξετε. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να κάνετε συζητήσεις που θα φτάσουν στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με παρασκήνιο και θα επηρεάσει το χώρο της δουλειάς σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα προσπαθήσετε να τα βρείτε με το σύντροφο σας. Με την Πανσέληνο την Πέμπτη θα είστε ευαίσθητοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε πολλές ιδέες , θα είστε δυναμικοί στο λόγο και θα λέτε την άποψη σας. Στα μέσα της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται. Το σαββατοκύριακο μην λέτε μεγάλες κουβέντες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα συγκρουστείτε με την οικογένεια σας ,νιώθετε ότι σας πιέζουν αλλά και στο χώρο της δουλειάς νιώθετε πίεση. Στα μέσα της εβδομάδας ερωτεύεστε , ενώ η Πανσέληνος σας κάνει ρομαντικούς.
 
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε έντονες συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σας. Στα μέσα της εβδομάδας τα πράματα ηρεμούν και ξεκαθαρίζουν. Το σαββατοκύριακο το παρασκήνιο δε θα λείπει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας , θα κάνετε κάποιες συμφωνίες.Με την Πανσέληνο την Πέμπτη θα έχετε την ανάγκη να είστε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις και συναντήσεις που δεν τις περιμένατε και σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας. Η Πανσέληνος την Πέμπτη σας κάνει να μην σκέφτεστε σωστά. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε έντονες συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα και πιθανόν να συγκρουστείτε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το παρασκήνιο δε θα λείπει , θα κάνετε μυστικές συμφωνίες. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε ψυχροί με την σχέση σας. Την Πέμπτη όμως με την Πανσέληνο θα είστε ρομαντικοί ,τρυφεροί και παθιασμένοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες συζητήσεις και έξυπνες ιδέες. Στα μέσα της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Με την Πανσέληνο της Πέμπτης έχετε διλήμματα ανάμεσα στην οικογένεια και τη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τα λόγια σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας. Θα κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες. Στα μέσα της εβδομάδας ξεκαθαρίστε τις σχέσεις σας με ένα φίλο. Η Πανσέληνο την Πέμπτη σας κάνει γοητευτικούς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες συζητήσεις που θα αφορούν το μέλλον σας , ότι επιθυμείτε να κάνετε. Ένταση θα έχουν και οι συζητήσεις  με το σύντροφο σας. Με την Πανσέληνο την Πέμπτη μην ασχοληθείτε με τα οικονομικά  ή μην κάνετε αγορές.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που κάνετε θα πάρουν μια περίεργη τροπή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δείτε ότι σας υποσχέθηκαν δεν έγινε. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με την οικογένεια σας.
Προηγούμενο άρθροΠλειστηριασμός ακινήτων στην θέση Καλλιγώνι
Επόμενο άρθροΗ πρώτη ανάβαση στο μονοπατι για τους Σκάρους