Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 – 8 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε δυναμικοί και αισιόδοξοι. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα είστε οργανωτικοί στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το άλλο σας μισό.

ΤΑΥΡΟΣ
Αλλαγές θα κάνετε αυτή την εβδομάδα. Με την Νέα Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε καινούργιες σχέσεις , θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σας ζωή είναι ανεβασμένη αλλά εσάς το μόνο που σας απασχολεί είναι η οικογένεια και η καθημερινότητα σας. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα έχετε κάποιες αλλαγές στον οικογενειακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα σας βρίσκει ανεβασμένους. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα κάνετε νέα ξεκινήματα. Το σαββατοκύριακο η τύχη θα ναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή τηε εβδομάδας η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας και εσείς θα είστε λαμπεροί. Στα μέσα της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο όμως θα ευνοηθείτε οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε διστακτικοί. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στα μέσα της εβδομάδας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Είναι ευκαιρία να ανανεωθείτε και να διώξετε ότι σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας και έτσι η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Το παρασκήνιο δεν θα λείπει , προσέξτε και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να στηριχτείτε στους φίλους σας καθώς και να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Πιθανόν να κάνετε νέες γνωριμίες. Το σαββατοκύριακο μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα ευνοείστε επαγγελματικά. Οι προκλήσεις δεν θα λείπουν με την Νέα Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας. , νέες ευκαιρίες θα έχετε. Το σαββατοκύριακο αγαπημένα πρόσωπα θα σας στηρίξουν οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δημιουργική θα είναι αυτή η περίοδος για σας. Την Πέμπτη με την Νέα Σελήνη θα κάνετε κάποιες αλλαγές . Πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι και να ανανεωθείτε . Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Πολλοί θα αναζητήσετε και καινούργιες πηγές εσόδων. Το σαββατοκύριακο οι κόποι σας δεν θα έχουν πάει χαμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Με την Νέα Σελήνη την Πέμπτη η προσωπική σας ζωή θα είναι καλύτερη. Πιθανόν να ερωτευτείτε.

Προηγούμενο άρθρο1ο Super Cup ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας
Επόμενο άρθροΙερά Πανήγυρις Υπεραγίας Θεοτόκου Καθαριωτίσσης