Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/09/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις που θα αφορούν τα προσωπικά σας χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε τα λόγια σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ανατροπές. Θα ασχοληθείτε με τη δουλειά και την υγεία σας. Μην προσπαθήσετε αυτή την εποχή να κάνετε δίαιτα ή να κόψετε κάποια άλλη κακή σας συνήθεια,το πιο πιθανόν είναι να μην το τηρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα σας πιέσει και θα σας φέρει ανατροπές. Αν βρίσκεστε μαζί με φίλους ή δουλεύετε ομαδικά αλλαγές θα προκύψουν. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άλλο η καριέρα και άλλο η προσωπική σας ζωή. Μην προσπαθείτε να τα συμβιβάσετε. Προσέξτε το λόγο σας γιατί δεν βοηθά.

ΛΕΩΝ
Ανατρεπτική αυτή η εβδομάδα και έρχονται ξανά τα μεγαλεπίβολα σχέδια που είχατε κάνει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε μπερδεμένοι οι φίλοι όμως θα είναι δίπλα σας να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν. Αποφύγετε τα ρίσκα αυτή αλλά και την επόμενη εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ
Ανατροπές θα συμβούν στη προσωπική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Αποφύγετε να παίρνετε αποφάσεις που αφορούν την οικογένεια σας χωρίς να το ξέρουν. Μην εκφράζεστε ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι. Ανατροπές θα προκύψουν στο χώρο της δουλειά σας. Συζητήσεις που θα κάνετε προσ το τέλος της εβδομάδας δεν θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Προσοχή στην υγεία σας. Είναι μια περίοδος με παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ανατροπές αυτής της εβδομάδας θα επηρεάσουν τα συναισθηματικά και τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μην κάνετε πολλά έξοδα και ούτε σοβαρές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τα λόγια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια εβδομάδα με δυσκολίες και θα σας συμβούν πράγματα που δεν τα περιμένατε. Αστάθεια επικρατεί στο χώρο της οικογένεια σας. Πολλοί θα θελήσετε να απαλλαγείτε από κάποιο πρόσωπο που σας καταπιέζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανατρεπτική αυτή η εβδομάδα. Κάποιες σχέσεις σας πιθανόν να κλονιστούν. Προς το τέλος της εβδομάδας οι συζητήσεις που θα κάνετε θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Η στήριξη ενός αγαπημένου προσώπου θα είναι σημαντική.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα. Ανατροπές του Ιουνίου έρχονται ξανά. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες από τα γυρίσματα
Επόμενο άρθροΑπόψεις και προτάσεις για τον Καλλικράτη