Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/09/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το γάμο ή την σχέση σας. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να παραπλανηθείτε συναισθηματικά. Το σαββατοκύριακο τα σχέδια σας προωθούνται.
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σας και αρχίζετε να παίρνετε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τα προσωπικά σας. Το σαββατοκύριακο εξετάζετε την περίπτωση συνεργασίας για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Δία ανάδρομο στο ζώδιο σας τα σχέδια σας θα περιμένουν. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας και θα ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας σχέδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα και για λίγο καιρό ακόμη την μία θα νιώθετε καλά με την σχέση σας και από την άλλη θα αμφιβάλετε. Το σαββατοκύριακο είναι καλό για να πείτε ότι σας προβληματίζει.
ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη ως την Τρίτη στο ζώδιο σας δεσμεύεστε για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την σχέση σας. Στα μέσα της εβδομάδας οι εξαπατήσεις δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Την Τρίτη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα είστε πιο ρομαντικοί και σιγά σιγά θα βελτιώσετε την σχέση σας.
ΖΥΓΟΣ
Με το Κρόνο να φεύγει από το ζώδιο σας στο τέλος της εβδομάδας θα τελειώσουν οι δυσκολίες για εσας. Το σαββατοκύριακο είναι καλό για συμφωνίες και συζητήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη αυτή η εβδομάδα για εσάς. Συναισθηματικές παραπλανήσεις στα μέσα της εβδομάδας δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με τον Κρόνο να μπαίνει στο ζώδιο σας ξεκινούν πολλές υποχρεώσεις και σημαντικά ξεκινήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά. Την Κυριακή με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο σας γίνεστε πιο αυθόρμητοι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Στο τέλος της εβδομάδας με τον Κρόνο στον Σκορπιό καλοί φίλοι θα είναι δίπλα σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της αυτή η εβδομάδα είναι αντιφατική. Στα μέσα της προσέξτε τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις που θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα.
ΙΧΘΥΕΣ
Τώρα ξεκινά η σταθερότητα στη ζωή σας. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό δεν θα πιστεύετε πλέον σε ουτοπίες. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις που θα σας οργανώσουν.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη συνέδρων 2ου Μοναστικού Συνεδρίου στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου στην Καρυά
Επόμενο άρθροΚαυγαδάκια στον αέρα