Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 3 – 9 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί. Συζητήσεις που αφορούν την οικογένεια σας δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας . Προσέξτε πως οδηγείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με υπογραφές συμβολαίων. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί και θα ανανεωθείτε. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να προκύψει κάποιος έρωτας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα κάνετε νέα ξεκινήματα ,θα ανανεωθείτε. Προσέξτε τα ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε επικοινωνιακοί. Οι υπογραφές συμβολαίων δεν θα λείπουν. Τα ερωτικά σας θα καλυτερέψουν το σαββατοκύριακο. Από την άλλη όμως μπορεί να ακούσετε κάτι και να πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας το παρασκήνιο δεν θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε τις σχέσεις με τους φίλους σας μπορεί και να συγκρουστείτε για οικονομικά θέματα. Το σαββατοκύριακο θα ξαφνιαστείτε από ειδήσεις που θα λάβετε χωρίς να τις περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις που θα αφορούν την συμμετοχή σας στα κοινά. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα διασκεδάσετε. Προσέξτε μην τσακωθείτε με το σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Άτομα σημαντικά θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει το μέλλον της σχέσης σας. Η εβδομάδα τελειώνει με σημαντικές αποφάσεις γιαυτή.
Προσοχή σε ατυχήματα το σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας σας απασχολούν θέματα της οικογένειας σας. Προς το τέλος της εβδομάδας οι οικογενειακοί δεσμοί γίνονται πιο δυνατοί. Οι εντάσεις και οι χωρισμοί δεν θα λείπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα καλλιτεχνικά σας σχέδια και η συμμετοχή σας στα κοινά ευνοούνται στην αρχή της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη θέματα δουλειάς και υγείας θα πάνε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και το μέλλον της δουλειάς σας θα είναι ευοίωνο. Σημαντικά πρόσωπα σας στηρίζουν. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τις οικονομικές υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την περίοδο βλέπετε τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας να υλοποιούνται. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε ότι έχει σχέση με φάρμακα και χημικά και μην κάνετε σοβαρές οικογενειακές συζητήσεις.

Προηγούμενο άρθροΣΥΜΟΛ Summer Party
Επόμενο άρθροΗ κυτταρίτιδα θεραπεύεται;