Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 28 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δείτε ότι ένα σχέδιο σας που αφορά τα οικονομικά σας προχωρά. Το σαββατοκύριακο η έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τα οικονομικά και κληρονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας .Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις με το σύντροφο σας με ευχάριστα αποτελέσματα. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα έρθετε πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το κυβερνήτη σας τον Ερμή ακόμη ανάδρομο η επικοινωνία παραμένει δύσκολη. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα έχετε πολύ δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα πολλές οι εξελίξεις και εσείς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τα θέματα που εκκρεμούν. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας . Με προσεκτικές κινήσεις τα οφέλη δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιο σας δείχνετε τις ικανότητες σας και οργανώνετε τη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη βάζετε υψηλούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας οι στόχοι σας πετυχαίνουν. Το σαββατοκύριακο η έκλειψη του Ηλίου σας αναγκάζει σε αυστηρό οικονομικό προϋπολογισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα κάνετε σοβαρές συζητήσεις αλλά με τον Ερμή ανάδρομο οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις δεν θα λείπουν. Θα είστε δυναμικοί και με πολύ ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα και είστε συναισθηματικά ανεβασμένοι , .όμως εσάς θα σας απασχολήσει περισσότερο η καριέρα σας. Με την έκλειψη Ηλίου το σαββατοκύριακο το παρασκήνιο δε θα λείπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας δύσκολη η επικοινωνία με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με την έκλειψη Ηλίου αν φανείτε συνεργάσιμοι θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ένταση δε θα λείπει αυτή την εβδομάδα καθώς και οι δυσκολίες στα επαγγελματικά σας.Με την υπομονή σας θα ανταμειφθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι συγκρούσεις με το σύντροφο σας δε θα λείπουν αυτή την εβδομάδα. Δυσκολίες συνεννόησης από τη μια , πρωτοβουλίες που παίρνετε και προκαλούν αντιδράσεις από την άλλη.

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός και παρέλαση της 28ης στην Καρυά
Επόμενο άρθροΕίναι υγιές το σπιτικό σας;