Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την διάθεση σας ανεβασμένη και να είστε πιο αισιόδοξοι. Στα μέσα της προσέξτε την συμπεριφορά σας. Με την Νέα Σελήνη το σαββατοκύριακο προβλήματα θα προκύψουν στο γάμο , στη σχέση ή στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε έντονα με τη σχέση σας και σε συζητήσεις που θα κάνετε θα ανέβει η διάθεση σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψουν προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη αποφύγετε να κάνετε ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μην δίνετε σημασία σε πληροφορίες που θα λαμβάνετε γιατί μπορεί να μην είναι πραγματικές. Στα μέσα της εβδομάδας τα συναισθήματα σας θα είναι ακραία. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη εμπόδια θα προκύψουν στα ερωτικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας φλερτάρετε έντονα όμως προς τα μέσα η ζήλια και το πάθος δε θα λείπει. Γεγονότα που δε τα περιμένατε θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη ευνοούνται οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο χώρο της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη στο ζώδιο σας έχετε ενέργεια και όρεξη για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Πρόσωπα της οικογένειας σας παίρνουν πρωτοβουλίες και σας δυσκολεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να έχετε άγχος όμως αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη αλλαγές θα προκύψουν στα οικονομικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να έχετε τον Ήλιο στο ζώδιο σας όμως οι γεννημένοι στην αρχή θα πρέπει να προσέξουν. Εξελίξεις που δεν τις περιμένατε θα προκύψουν στα ερωτικά σας ενώ η ζήλια και το πάθος δεν θα λείπουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με όμορφες συναντήσεις και την διάθεση σας να ανεβαίνει. Οι εντάσεις στο χώρο της δουλειάς δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με την Νέα Σελήνη προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα η κοινωνική σας ζωή και η εικόνα σας θα κλονιστεί αυτή την εβδομάδα. Με την Νέα Σελήνη το σαββατοκύριακο θα δείτε ότι οι φίλοι σας δεν σας στηρίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ισχυρές αναταράξεις στο χώρο της δουλειάς σας παρόλο που παίρνετε και κάποιες καλές ειδήσεις. Ανταγωνιστικά παιχνίδια , εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα εμποδίζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα δείτε ότι τα σχέδια σας δεν προχωρούν. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή κάποιες σπουδές θα προκύψουν αναβολές και απρόοπτα.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε κάποια έξοδα που δεν τα περιμένατε. Πιθανόν να απογοητευτείτε από φίλους.

Προηγούμενο άρθροΣύλλογος εκπαιδευτικών Α/θμιας Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚαλλίγραμμο σώμα για πάντα.