Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 – 8 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα και θα απαλλαγείτε από οτιδήποτε παλιό. Με την Νέα Σελήνη την Τρίτη ξεσηκώνεστε. Προσοχή το σαββατοκύριακο μην πέσετε σε παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η συναισθηματική σας ζωή αυτή την εβδομάδα θα είναι όμορφη και θα την απολαύσετε. Επίσης θα είστε δημιουργικοί. Την Τρίτη με την Νέα Σελήνη θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέροντες γνωριμίες και πιθανόν κάποιοι να θελήσουν να φύγουν από σχέσεις που δεν τους εκφράζουν πια. Το σαββατοκύριακο μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα τις υλοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια εβδομάδα που θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις και θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται. Στο χώρο της δουλειάς σας θα προκύψουν καινούργιες ευκαιρίες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε αισιόδοξοι. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο μην πιστεύετε σε ότι σας λένε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει το σπίτι σας. Επίσης θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες ή θα υπογράψετε συμβόλαια. Το σαββατοκύριακο προσέξτε μην παραπλανηθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη την Τρίτη θα σας επωφελήσει και κυρίως όσους ασχολούνται με το εμπόριο και την επικοινωνία. Επίσης το επιχειρηματικό σας πνεύμα θα είναι οξυμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικοινωνιακοί θα είστε αυτή την εβδομάδα .Θα υπογράψετε κάποια συμφωνία. Την Τρίτη με την Νέα Σελήνη θα βρείτε τρόπους πως να χειριστείτε τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε αλλαγές . Θα αλλάξετε εμφάνιση και θα απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας στεναχωρεί. Τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας και θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είστε δημιουργικοί. Η Νέα Σελήνη την Τρίτη θα σας κάνει να θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φίλοι και η κοινωνική ζωή θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Θα μπείτε σε ομάδες και θα είστε δραστήριοι. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευάλωτοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη την Τρίτη ευνοούνται τα επαγγελματικά σας. Θα είστε πιο δραστήριοι στη δουλειά σας και θα αλλάξετε τη ζωή σας. Το σαββατοκύριακο προσέξτε την κρίση ,μπορεί να είναι θολή.

Προηγούμενο άρθροΤα θέματα της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΌχι στην κατάργηση θέσεων στα νοσοκομεία της Περιφέρειας