Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 23-29 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένταση και συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε χωρισμό. Προσοχή σε ατυχήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέχετε τα λόγια σας , μπορεί να πληγώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Παρόλο που το κλίμα αυτών των ημερών είναι εορταστικό οι εντάσεις δε θα λείπουν. Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και προσπαθείτε να μείνετε ήρεμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντιφατική είναι αυτή η εβδομάδα για σας. Από τη μία κάνετε όνειρα και από την άλλη έρχεστε σε σύγκρουση με το σύντροφο σας ή τα παιδιά σας. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να σοκαριστείτε από κάποιες ειδήσεις που θα ακούσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση σας χαρακτηρίζει αυτή την εβδομάδα των Χριστουγέννων και πιθανόν να προκύψουν και κάποια ατυχήματα.Το σαββατοκύριακο η ασυνεννοησία δε θα λείπει.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων θα έχετε ένταση και έλλειψη ψυχραιμίας. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε κάποιες ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε στο σπίτι ,ενώ συζητήσεις που θα κάνετε θα πάρουν άλλη τροπή από αυτή που περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε συναισθηματικοί. Όλες αυτές τις μέρες ξεκουραστείτε , χαλαρώστε και περάστε όμορφα συζητώντας με το σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ
Aυτές τις γιορτινές μέρες θα είστε νευρικοί και πιθανόν να συγκρουστείτε με το σύντροφο σας ή κάποιο συνεργάτη σας και να φτάσετε και σε χωρισμό. Με τον Άρη στο ζώδιο σας θα είναι δύσκολο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων η ένταση δε θα λείπει . Προσοχή και σε κάποια μικροατυχήματα. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι κοντά σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας τονίζεται η λίμπιντο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εορταστική εβδομάδα η ένταση με το σύντροφο , τα παιδιά ή τους φίλους σας δε θα λείπει.Την ηρεμία θα την βρείτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις μέρες των Χριστουγέννων εντάσεις και συγκρούσεις θα προκύψουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια εμπόδια στα σχέδια σας που δε τα περιμένατε θα προκύψουν μες στην εβδομάδα.Το σαββατοκύριακο προσέχετε τις συζητήσεις μπορεί να βγείτε εκτός ελέγχου.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε υπερβολικά έξοδα. Επίσης θα κάνετε ρομαντικές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε θα αλλάξουν τα σχέδια σας.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών είχε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικος χορός ΑΕΣ Μαραντοχωρίου