Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 30 Δεκεμβρίου – 5 Γενάρη.

ΚΡΙΟΣ
Την Πρωτοχρονιά με τη Νέα Σελήνη καινούργια αρχή θα κάνετε στη δουλειά σας χωρίς όμως να λείπει ο ανταγωνισμός. Το σαββατοκύριακο θα υπάρχουν συγκρούσεις και υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη την Πρωτοχρονιά θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας .Προσέχετε στο χώρο της δουλειάς σας και την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας την Πρωτοχρονιά θα κάνετε ριζικές αλλαγές στα προσωπικά σας. Πιθανόν άτομα της οικογένειας σας να παρέμβουν και θα ενοχληθείτε.

ΛΕΩΝ
Η ένταση δε θα λείπει στην αρχή της εβδομάδας. Την Πρωτοχρονιά θα κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις για τη δουλειά σας. Η καθημερινότητα σας θα είναι κουραστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα . Τα ερωτικά σας με την Νέα Σελήνη θα είναι ανεβασμένα.Πιθανόν οικονομικά προβλήματα να εμποδίσουν κάποια σχέδια σας προς το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η οικογένεια σας. Με τον Άρη στο ζώδιο σας οι εντάσεις δε θα λείπουν. Μην βιάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή σε ατυχήματα. Με την Νέα Σελήνη την Πρωτοχρονιά οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα μπαίνουν σε νέες βάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας μην κάνετε αισιόδοξες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σας και θα έχετε κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά σας που δε τις περιμένατε και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Με την Νέα Σελήνη την Πρωτοχρονιά θα διορθώσετε τα λάθη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα η ένταση στα επαγγελματικά σας δε θα λείπει. Την Πρωτοχρονιά με την Νέα Σελήνη θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες αλλαγές αλλά μέσα από ένταση και πιθανόν και σε ατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει κλεισμένους στον εαυτό σας και προβληματισμένους. Τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ξεχωριστοί, όμως οι εντάσεις δε θα λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Κοινωνικοί θα είστε αυτή την εβδομάδα και οι φίλοι θα είναι δίπλα σας. Την Πρωτοχρονιά με την Νέα Σελήνη θα την περάσετε παρέα με τους φίλους σας.

Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Ζωγραφικής και Αγιογραφίας Λευκάδας
Επόμενο άρθροΈναστρη νύχτα στην Λευκάδα